Exxen Üyelik Ücreti Zamlandı

Exxen üyelik ücretine zam geldi. Peki, son yapılan zamdan sonra Exxen fiyatı ne kadar oldu ve bu zam neden yapıldı?

Exxen Üyelik Ücreti Zamlandı

Acun Ilıcalı’nın öncülüğünde kurulan dijital yayın platformu Exxen ve Exxen Spor’un üyelik ücretlerine büyük zam geldi. Leyla ile Mecnun, Gibi, Konuşanlar gibi dizilerin yanı futbol sevenler için son derece önemli maçların da yayımlandığı Exxen platformunda artık abonelik ücretleri daha yüksek bir fiyata alınabiliyor.

Birçok kullanıcı, abonelik fiyatlarında meydana gelen artışı oldukça yüksek buldu. Herkes için uygun fiyatlı abonelik planı olarak sunulan reklamlı aboneliğin ücreti 64,90 TL iken üyelik ücretlerindeki artışla birlikte 84,50 TL oldu.

Exxen Üyelik Ücreti Ne Kadar Oldu?

Exxen Fiyatı Neden Arttı?

Exxen, artan abonelik ücretleri hakkında kullanıcılara bilgilendirme e-postası gönderdi. Kullanıcılara yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Türkiye’nin dijital platformu Exxen olarak içeriklerimizi zenginleştirmek ve hizmet kalitemizi daha da arttırmak için abonelik fiyatlarımızı 21 Ağustos’tan 2023 tarihinden itibaren güncelliyoruz.”

“UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçları ve Türkiye’nin en prestijli yapım ödüllerine sahip, Konuşanlar, Gibi’nin yeni sezon bölümlerinin yanı sıra Esnaf, Sizi Dinliyorum, Sadece Arkadaşız içeriklerimiz ile her yaşa ve zevke uygun yapımları sizlerle buluşturmaya ve hayatınıza keyif katmaya devam edeceğiz.”

Exit mobile version