Exxen Tüm Dünyada Yayın Hizmeti Verecek

Türkiye’nin en büyük yayın platformlarından bir tanesi olması beklenen Exxen, tüm dünyada yayın hizmeti yapmak için bekliyor. İşte konuyla alakalı merak edilen bütün detaylar.

Dünyanın en büyük platformları içerisinde yer alan Netflix, Amazon Prime Video yeni bir rakip ile tanışacak kendisine küresel bir vizyon çizen Exxen, önemli bir izlenme rakamına ulaşmak istiyor. Acun Ilıcalı çok sert bir rekabete girmek için bu platformu kurdu.

Exxen uzun zamandır yoğun tartışmaların ortasındaydı. Birçok kişi YouTube fenomenlerinin buraya aktarılmasını tepkiyle karşılıyordu. Üstelik bedava izlemek varken kimsenin buraya ücret ödemeyeceğini düşündüler. Fakat tüm bu olumsuz eleştirilere rağmen platform önemli bir karar aldı.

Exxen tüm dünyada yayın rekabetine girecek

Acun Ilıcalı tarafından kurulan Exxen, Türkiye dışında Amerika Avrupa ve orta doğu ülkelerinde çalışmalarını devam ettirecek. Bu yayın platformu küçük bölgelerde rekabet etmek yerine okyanusta büyük bir savaşın içine girecek.

Exxen tüm dünyada yayın

Her geçen gün daha da büyüyen yayın platformları böylece yeni bir rakip daha kazanmış olacak. Fakat şimdilik herkes Türkiye’de başarı kazanıp kazanamayacağını soruyor. Eğer Türkiye’de iyi bir başarı elde ederse yurtdışında da benzer büyüklüğe ulaşma ihtimali var. Fakat kimse yurt dışı pazarına ne zaman açılacağını henüz tam olarak bilmiyor.

Hızlı bir şekilde büyümeye devam eden yayın platformlarına Exxen ile önemli bir rakip çıkarılması düşünülüyor. Konsept ise tamamen Türkiye’deki fenomenler ile gerçekleştirilecek. Mesela Enes Batur ve Hasan Can Kaya bu projede ortak olarak yer alacak. peki sizce bu platform başarılı olabilir mi? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version