Exxen Film ve Dizileri Nasıl İzlenecek? İşte Detaylar

Exxen film ve dizileri daha şimdiden büyük bir merak uyandırdı bile. Fakat birçok kişi bunları nasıl izleyeceğini tam olarak bilmiyor. Hadi gelin bununla ilgili bütün detaylara birlikte bakalım.

Netflix gibi platformlara alternatif olarak Türkiye’de Blutv ve benzerleri var. Bu televizyon platformları genellikle sert rekabet içerisinde. Fakat öte yandan yeni girişimlerin geldiği de görülüyor. Mesela Exxen bunlar içerisinde en fazla göze çarpanlar arasında.

Acun Ilıcalı tarafından kurulan ve 1 Ocak 2021 tarihinden itibaren aktif olarak kullanıma başlanacak bu yeni platform, birçok film ve diziyi kendi bünyesinde bulunduracak.

Exxen film ve dizileri izlemek kolay olacak

Bu platform üzerinden film ve dizileri izlemek açıkçası pek zor olmayacak. Muhtemelen bunu iki yolla yapacaklar. Türkiye’de önemli bir alternatif oluşturmak isteyen Acun Ilıcalı, herkesin izleyebileceği bir ortam oluşturmak istiyor.

Exxen film ve dizileri

Acun Ilıcalı programlarına bakıldığında, genellikle herkesi tek çatı altında toplamak istediği görülüyor. Bu nedenle öncelikli olarak en fazla izlenen yapımlara yer verecek. Mesela YouTube platformunda çok fazla izlenen Hasan Can Kaya bunlar içerisinde yer alıyor.

Platformu izlemek isteyenler öncelikle kurulacak bir web sitesi üzerinden bunu yapabilirler. Netflix gibi şirketler çoğu zaman web siteleri üzerinden takip ediliyor. Ayrıca bu platformun bir uygulama üzerinden de hizmet vereceğini söyleyebiliriz. İsteyenler web sitesi üzerinden diğerleri ise mobil uygulama üzerinden film ve dizileri izleyebilecekler.

Bu yeni platform ile ilgili her yeni bilgi geldiğinde sizlere iletmeye devam ediyoruz.

Exit mobile version