En İyi Exxen Dizileri Neler?

Exxen dizileri neler, nasıl izlenir? İşte yerli dijital yayın platformu Exxen üzerinden izleyebileceğiniz en başarılı diziler listesi!

En iyi Exxen dizileri neler? Bu soru, yerli dijital yayın hizmetine abone olan çoğu kullanıcı tarafından çok araştırılıyor. Siz de Exxen’de hangi başarılı yapımların yer aldığını merak ediyorsanız aşağıda yer alan listeye bir göz atabilirsiniz.

Exxen Dizileri Listesi

  1. Leyla ile Mecnun
  2. Gibi
  3. Olağan Şüpheliler
  4. İlginç Bazı Olaylar
  5. Şeref Bey
  6. Vahşi Şeyler
  7. Hükümsüz
  8. Ölüm Zamanı
  9. Adım Başı Kafe
  10. Sihirli Annem

1. Leyla ile Mecnun

İlk olarak 2011 yılında yayımlanan Leyla ile Mecnun 2013 yılında sona ermişti. Popüler dizi, sekiz yılın ardından yerli dijital yayın platformu Exxen’de yayımlanmaya başladı. Absürt komedi dizisinin yeni sezonunda Ali Atay, Cengiz Bozkurt, Serkan Keskin, Deniz Işın ve Osman Sonant gibi isimler bulunuyor.

2. Gibi

Farklı bir dizi arıyorsanız kesinlikle Gibi’ye göz atmalısınız. Başarılı dizinin her bölümünde farklı bir konu işleniyor. Yılmaz ve İlkkan’ın maceralarını konu alan dizinin başrol oyuncu kadrosunda Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç bulunuyor. 8,5 IMDb puanına sahip olan dizinin ilk sezonunda 12 bölüm mevcut.

3. Olağan Şüpheliler

Dram, komedi ve gerilim ögelerini içerisinde barındıran Olağan Şüpheliler isimli yapımda Feyza, Zuhal ve Nehir’in hikayesini konu alıyor. 6,6 IMDb puanına sahip olan dizinin oyuncu kadrosunda Bennu Yıldırımlar, Ceren Moray ve Yasemin Allen gibi isimler yer alıyor.

4. İlginç Bazı Olaylar

Nişanlısı tarafından terk edilen ve ailesi ile birlikte yaşayan 37 yaşındaki İbrahim’in maceralarına tanık olduğumuz dizi 6,8 IMDb puanına sahip. Komedi ve dram ögelerini içerisinde barındıran yapımın oyuncu kadrosunda İbrahim Büyükak, Zafer Algöz ve Fisun Demirel gibi isimler bulunuyor.

5. Şeref Bey

5,2 IMDb puanına sahip olan komedi dizisinde Arnavutluk’tan Türkiye’ye göç eden ve en iyi aşçılardan bir tanesi olan Şeref’in hikayesini anlatıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer, Songül Öden, Serhat Kılıç, Şükran Ovalı ve Ertan Saban yer alıyor.

6. Vahşi Şeyler

Evliliğin anatomisini sorgulayan Vahşi Şeyler’in oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Hazal Türesan ve Aytaç Uşun bulunuyor. 4,5 IMDb puanına sahip olan dizi komedi ve romantik ögelerini içerisinde barındırıyor.

7. Hükümsüz

Senaristliğini Mert dikmen ve Fulya Özcan’ın üstlendiği Hükümsüz dram, gizem ve gerilim ögelerini içerisinde barındırıyor. 7,0 IMDb puanına sahip olan dizinin oyuncu kadrosunda Burçin Terzioğlu, Hande Doğandemir, Alican Yücesoy ve Mehmet Ulay gibi isimler mevcut.

8. Ölüm Zamanı

Gerilim ve suç ögelerini içerisinde barındıran Ölüm Zamanı 6,6 IMDb puanına sahip. Dizinin oyuncu kadrosunda Mert Yazıcıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Nilsu Berfin Aktaş ve Ece Yaşar gibi isimler bulunuyor.

9. Adım Başı Kafe

Üç beyaz yakalı kafe açmaya karar verir fakat hiçbirinin kafe işletmek ile ilgili ehrhangi bir deneyimi yoktur. Bu sebepten ötürü bu iş tahmin ettiklerinden daha zor olacaktır. 5,3 IMDb puanına sahip olan komedi dizisinin oyuncu kadrosunda Zeynep Çamcı, Emrah Kaman, Burak Serdar Şanal, Burak Satıbol, Şenay Gürler ve Melih Değirmenci yer alıyor.

10. Sihirli Annem

Exxen dizileri arasında Sihirli Annem de bulunuyor. Bir dönemin en popüler dizilerinden bir tanesi olan Sihirli Annem’in yeni bölümleri Exxen’de yayımlanmaya başladı. Oyuncu kadrosunda Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Lale Başar ve Nergis Kumbasar gibi isimlerin yer aldığı dizi, fantastik ve komedi ögelerine sahip.

Exit mobile version