Everspace 2, Cyberpunk 2077 nedeniyle ertelendi

Everspace 2 geliştiricisi Rockfish Games, Cyberpunk 2077’nin Aralık ayına ertelenmesi nedeniyle oyunun erken erişiminin başlamasını ertelemeye karar verdi. Geliştirici ilk olarak geçtiğimiz Eylül ayında yeni açık dünya uzay nişancısının Aralık ayında erken erişime gireceğini duyurdu. Tam sürümünün 2021’in sonu için planlanması planlanıyor. Oyun şu anda kapalı betada…

XIAOMI’DEN KATLANABİLİR TELEFON

CYBERPUNK 2077 HAZIR AMA…

Cyberpunk 2077’nin en son ve umarız son gecikmesi… Görünüşe göre mevcut nesil sürümler için gereken ek optimizasyondan kaynaklanıyordu. Oysa PC, PS5 ve Xbox Series X / S sürümlerinin tümü piyasaya sürülmeye hazır. Oyun bu ayın başlarında altın madalya kazandı. Bu da oyunun görünüşte tamamlandığı ve paketlendiği anlamına geliyor. Geliştiricilerin şu anda yaptığı tüm çalışmalar, sırasıyla oyun piyasaya sürülmeden önce veya yayınlanmadan önce 0. Gün veya 1. Gün yamasında sunulacak. Path of Exile geliştiricisi Grinding Gear Games ayrıca oyunun en son güncellemesi olan Sürüm 3.13’ün de Cyberpunk 2077’nin gecikmesi nedeniyle Ocak ayına erteleneceğini duyurdu.

ROCKFISH GAMES EVERSPACE 2 OYUNUNUN ERTELENDİĞİNİ AÇIKÇA BELİRTTİ

Rockfish Games, oyunun Kickstarter sayfasındaki yeni bir güncellemede, Cyberpunk 2077’nin 10 Aralık’a ertelenmesi nedeniyle stüdyonun Everspace 2’nin erken erişim sürümünü Ocak 2021’e geri çekmeye karar verdiğini açık bir şekilde belirtiyor. Geliştirici, Cyberpunk 2077’nin Aralık ayına taşınmasını duyurdu. Çıkış tarihi “Aralık ortasında planlanan Eversapce 2 erken erişim sürümümüze büyük bir darbe oldu”. Çoğu medya kuruluşunun ve içerik oluşturucunun dikkatini ve zamanını tatil sezonunda Cyberpunk 2077’ye odaklayacağını kabul ederek, “Tarihte muhtemelen en çok beklenen AAA oyunu.” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version