Ev Eğlencesi için Kablosuz Projektörler

Evin ‘her yerinde’ sinema, dizi ve oyun keyfi için belirlediğimiz birbirinden yetenekli cihazlar. İşte ev eğlencesi için kablosuz projektörler.

Sizlere kablosuz projektörler ile eğlencenize eğlence katacak önerilerde bulunacağız. Pozitif, ılımlı ve enerji dolu ve özlenen yaz ayı geldi çattı. İç ısıtan bu ışıl ışıl mevsim, kuşku yok ki yazlıkları, balkonları, terasları, bahçeleri, hatta apartman önlerini ‘bir özlemin dışa vurumu gibi’ hareketlendirecek. Ama konu film ve dizi keyfi olunca evimiz hala en ideali ve bu kablosuz projektörler sizler için en uygunu. Loş bir oda seçip kablosuz projektörler ile keyifli anlar elde edin. Salonda film, mutfakta TV programı, balkona doğru akşam saatlerinde maç ve daha birçok senaryoyu özgürlükle buluşturan bu deneyim, modern evlerin olmazsa olmazlarından. Peki ev eğlencesi için ideal kablosuz projektörler hangileri?

İşte İdeal Kablosuz Projektörler

BenQ GS2

Ailece mobil eğlence teması ile tasarlanan BenQ GS2, yetişkinlerin yanı sıra çocukların kullanımına da uygun. Bu projektör, çocuklar yaklaştığında ışığını kapatan göz koruma sensörü ve çocukların projektör kullanım süresini yöneten zamanlayıcı gibi güvenlik özelliklerine sahip. 1,6 kg ağırlığa sahip ve kareye yakın ölçüleri de 139 x 144 x 139 cm şeklinde. Kutu içeriğine şarj adaptörü gibi standart ürünlerin yanı sıra uzaktan kumandası ve şık bir taşıma çantası da mevcut. Kapalı ya da dış mekânda çok rahat kullanılabiliyor. Su sıçramasına ve 0,5 metreden düşmeye karşı korumalı, dolayısıyla evin bahçesi, balkon, teras ve açık havada yapılacak aktiviteler için de ideal.

Android işletim sistemiyle, USB üzerinden veya dahili Aptoide (Aptoide, Android işletim sisteminde çalışan mobil uygulamalar için çevrimiçi bir pazar yeri) TV ile uygulama yükleyebilir, multimedya uygulamaları projektör üstünde çalıştırabilirsiniz. İsterseniz kablosuz yansıtma ile konsol oyunlarını ve filmleri full HD görüntüleyin, isterseniz de bluetooth hoparlör özelliği ile dilediğiniz müziği dinleyin. Hangisini isterseniz.

ViewSonic M1 Mini Plus

ViewSonic, taşınabilir LED projeksiyon ailesinin yetenekli üyesi M1 mini Plus ile görsel-işitsel eğlenceyi evin her yerine götürme keyfi sunuyor. SMART özelliği ile kablosuz kullanımı beraberinde getiren şık model; hafifliği, kompakt boyutları ve değiştirilebilir renkli kapaklar ile dikkat çekiyor.

Günlük yaşamınız için kişisel cep sineması görevinin yanı sıra, dahili bataryası, JBL hoparlör ve taşınabilir bir şarj cihazı tarafından şarj edilme özelliği ile nerede isterseniz her an yanınızda olmanın garantisini sunuyor. Ayarlanabilir standı sayesinde tavan projeksiyonu dahil olmak üzere birçok görüntüleme açısını karşılamak üzere geliştirilen M1 Mini Plus, rahat kullanım denildiğinde aklınıza ilk gelecek tercihler arasında.

Epson EB-L200F

Full HD kablosuz lazer projeksiyon, 500 inç’e kadar ölçeklenebilir bir ekran aracılığıyla akış ve paylaşım bağlantısı ile birlikte içeriği kolayca iletme imkanı sunuyor. Epson EB-L200F, birçok özelliğe sahip giriş seviyesi bir Full HD lazer projeksiyon ve mevcut lamba tabanlı modellerin yerini almak için ideal. 4.500 lümen parlaklık, bir dizi kablosuz/kablolu bağlantı ve ölçeklenebilir bir ekran boyutu sunuyor.

Bu ideal Full HD lazer ekran çözümü, lazer performansına ve güvenilirliğine yüksek bir bedel ödemeden geçmenize olanak sağlıyor. 2.500.000:1 yüksek kontrast ve 3LCD teknolojisi, her tür ortamda net içerik sağlayarak göz yorgunluğunu en aza indirmeye de yardımcı oluyor.

Yeni, modern ve benzer parlaklıktaki diğer lazer ürünlerine kıyasla daha hafif tasarım, mevcut ünitelerin EB-L200F ile değiştirilmesini kolaylaştırıyor. EB-L200F herhangi bir açıdan monte edilerek ve projeksiyon sağlanarak herhangi bir senaryo için ideal hale getirilebilir veya sadece taşınabilir bir lazer projeksiyon olarak bir konumdan başka bir konuma götürülebilir.

LG PH30JG

Bağlantı kolaylığı ile ön plana çıkan LG PH30JG’ye sadece bir USB bellek depolama aygıtı takarak kolayca film izlenebiliyor, fotoğraf görüntülenebiliyor ya da müzik dinlenebiliyor. Bluetooth ses aktarma ve kablosuz akıllı telefon yansıtma özelliğine de sahip olan ürün, cep telefonu ya da tabletlerdeki içerikleri 100 inçlik dev ekranda izleyebilmenin önünü açıyor.

1280×720 çözünürlük sunan modelde dahili batarya ile 4 saate kadar kesintisiz kullanım mümkün. Model, sahip olduğu güçlü lazer kaynağı sayesinde daha parlak ve canlı görüntüler sunuyor. Kablosuz ekran paylaşımı özellikli modelde kompakt ve hafif tasarım da dikkat çekiyor.

LG mini LED taşınabilir projektörler, kullanıcıları evin dışında da, tek bir alana mahkum etmeden diledikleri yerde diledikleri filmi izlemelerine olanak tanıyor. Kısaca ister yazlık evinizin bahçesini yazlık sinemaya çevirin ister teknelerinizi yüzen sinemaya LG projektörlerle yapabilecekleriniz biraz da sizin hayal gücünüze kalıyor.

Acer C200

Acer’ın taşınabilir, kablosuz özellikteki mini projektörü, sadece 350 gramlık ağırlığı ile tablet bilgisayarlardan bile daha hafif. Kompakt tasarımlı model, eğlenceyi adeta avucunuza getiriyor. 854 x 480 çözünürlüklü görüntü sunabilen Acer C200’de 2000:1 kontrast oranı, 200 lümen parlaklık ve ortalama kullanımda 20 bin saat lamba ömrü öne çıkan özellikler.

4 saatlik yenilenebilir pil ömrü ile şarj etmeden uzun metrajlı filmlerin tadını çıkarabileceğiniz C200, aynı zamanda Acer EcoProjection desteği ile güç tüketimini %70’e varan oranda azaltarak lambanızın kullanım ömrünü 30.000 saate kadar uzatabiliyor.

ASUS ZenBeam E2

ZenBeam E2, mobil içerikleri yansıtmak için Otomatik Portre moduna sahip. 300 LED lümen ışık kaynağıyla donatılan model, net ve parlak WVGA (854 x 480) görüntüler yansıtabiliyor. 5 watt hoparlör de güçlü ve berrak sesler sunuyor. HDMI ile görüntü kaynaklarına bağlanabilen ZenBeam E2, kablosuz görüntü aktarım imkanı da sunarak kullanıcılara daha fazla esneklik sağlıyor. Yerleşik pil ile 4 saate kadar video oynatabilen ZenBeam E2, mobil cihazları şarj etmek için de kullanılabiliyor. Ek olarak Asus ZenBeam E2, hem koruma hem de taşıma için kullanışlı bir çantayla birlikte geliyor.

Kompakt boyutlardaki ASUS ZenBeam E2 kablosuz projektör, Otomatik Portre moduyla kullanıcıların istedikleri zaman görüntü yönünü değiştirmesini sağlıyor. ZenBeam E2 yatay konumdan dikey konuma geçirildiğinde görüntü de otomatik olarak uygun yönde değişiyor. Yerleşik G sensörü Otomatik Portre modundayken yanlardaki siyah kısımları ortadan kaldırıyor. Böylece kullanıcılar sosyal medya içeriklerini ve canlı yayınları büyük ekranda rahatlıkla izleyebiliyor.

Ürünle birlikte gelen WiFi aygıtı sayesinde kullanıcılar Android, iOS ve Windows 10 cihazlarından kablosuz yüksek çözünürlüklü görüntü aktarımı yapabiliyor. Çeşitli giriş kaynaklarıyla uyumluluk için bir adet HDMI bağlantı noktasına sahip olan üründe USB WiFi aygıtı ve güç çıkışı için de bir adet USB Type-A girişi yer alıyor.

LG CineBeam 4K

Yüksek çözünürlüğü ile ideal görüntü kalitesi sağlayan LG CineBeam 4K, evde film izlemekten hoşlananlara üstün özellikler sunuyor. 140 inç boyutuna kadar olan projeksiyon ekranıyla gerçek bir sinematik izleme ortamı sağlayan LG 4K UHD LED projektör büyüleyici bir ev sineması ortamı yaratıyor. En aydınlık ortamdan en karanlık filme kadar tüm şartlar altında mükemmel bir ev sinema deneyimi sunuyor. Gerçek 4K UHD (3840×2160) olması, 8,3 Mega piksel görüntü kalitesi, 4 Kanallı LED Teknolojisi, webOS uyumu, 1,25 x Yakınlaştırma ve Uzaktan Odaklama özellikleri ile LG CineBeam 4K açık alanları bile sinema salonuna dönüştürüyor.

Axino Motorlu Projeksiyon Perdesi

Projeksiyonu dış mekanda beyaz renkli duvarlara yansıtarak film izleyebilirsiniz, eğer görüntü netliğini artırmak istiyorsanız ayrıca bir projeksiyon perdesine ihtiyacınız var demektir. Bu kapsamda öne çıkan markalardan biri de Axino. 240×200 cm ölçülerindeki motorlu perdesi, uzaktan kumandayla indirilip kaldırılabiliyor.

Beats Pill+

Kompakt projeksiyonlara uyumlu Beats Pill+, stereo aktif 2 yönlü geçiş sistemi, dinamik bir ses aralığında optimize bir ses alanı oluştururken tüm film türlerinde ayrıntıları olabildiğince net duyulmasını sağlıyor. Bu modelde yüksek frekans ve alçak frekans hoparlörü ayrımında tüm dünyadaki profesyonel kayıt stüdyolarında bulunan akustik tekniğinin aynısı kullanılıyor.

Sofistike tasarıma sahip Beats Pill+, sesi kadar görünümüyle de iddialı. 12 saatlik pil ömrüne sahip olan Pill+; Android işletim sistemine sahip projeksiyonların yanı sıra iPhone, MacBook, PC veya başka bir Bluetooth özellikli aygıtla eşleştirilerek kullanılıyor.

Exit mobile version