Europa Universalis 4 Oyunu Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu

Paradox Interactive'in büyük strateji oyunu Europa Universalis 4, şu anda Epic Games Store'da ücretsiz. Sıradaki ücretsiz oyun ise PC Building Simulator.

Paradox Interactive‘in kapsamlı tarihi büyük strateji oyunu Europa Universalis 4, bugünden başlayarak 7 Ekim 2021 tarihine kadar yalnızca bir haftalığına ücretsiz olarak veriliyor. 2013’te piyasaya sürülen ve bugün hala hayatına devam eden Europa Universalis 4, oyunculara 1444 ile 1821 arasında bir ülkenin kontrolünü verir. Onu küresel bir önem haline getirmelerini sağlar. Oyuncular burada ülkelerini ticaret, diplomasi, kolonizasyon ve savaş anlamında geliştirirler.

Europa Universalis 4 Oyunu Kullanıcılara Neler Sunuyor

Paradox Development Studio, ödüllü Europa Universalis serisinin dördüncü bölümüyle geri döndü. İmparatorluk kurma oyunu Europa Universalis IV, egemen bir küresel imparatorluk yaratmak için size yıllar boyunca rehberlik etmeniz için bir ulusun kontrolünü verir. Eşsiz özgürlük, derinlik ve tarihsel doğrulukla ulusunuzu yüzyıllar boyunca yönetin. Zengin stratejik ve taktik derinliğe sahip bu destansı oyunda gerçek keşif, ticaret, savaş ve diplomasi hayata geçirilecek.

Oyunun en son güncellemesi Leviathan, o kadar feciydi ki, yönetmeni bir özür mesajı yayınladı.

Son derece karmaşık bir canavar ancak ana oyun; büyüleyici stratejik olanaklarla dolu, göz kamaştırıcı derecede zengin bir şey.

Oyun kabuğunu kırmayı başarır ve sizi ele geçirmeye başladı. Ayrıca iyi haber… İşleri taze tutmak için adete bir güncelleme dağı ile karşı karşıya kalırsınız. Şu anda toplam 17 güncelleme ve bir yığın daha küçük ölçekli malzeme var.

Europa Universalis IV (PC versiyonu) Metacritic’te 87 puana sahiptir. Oyunun normal fiyatı 69 liradır. Bu hafta Epic Games Store’dan ücretsiz alın ve sonsuza kadar saklayın!

Oyunun Geliştirici Şirketinde Kötü Muamele İddiası

Geliştirici Paradox’un, sendika liderliğindeki bir çalışan anketine katılan 133 personelin neredeyse yarısının sorunlarla “kötü muamele” yaşadığını tespit ettikten sonra; yakın zamanda bir zorbalık ve cinsiyet ayrımcılığı ile suçlandığından bahsetmemek yanlış olur. “Kadınlar için en kötü” olayları yaşandığı söyleniyor. Buna karşılık, Paradox yaşanan bu süreçlerin “kapsamlı bir denetimini” yapacağına dair söz verdi.

Europa Universalis 4’i, 7 Ekim Perşembe gününe kadar Epic Games’den ücretsiz indirme şansına sahipsiniz. Ayrıca PC Building Simulator Epic’in en son ücretsiz ürünü olacak.

Europa Universalis IV oyununu Epic Games Store’dan ücretsiz olarak indirmek için buraya tıklayın.

Exit mobile version