ESET Internet Security Edition 2019

ESET Bireysel Ürün Ailesi

ESET Internet Security 2019, bizi internetin tüm zararlı unsurlarından korumak için tasarlanmış son derece gelişmiş bir yazılım. Beraberinde oldukça geniş kapsamlı çok sayıda koruma faktörü standart olarak geliyor. Bilgisayarınız üzerinde antivirüs, antispyware, güvenlik duvarı, antispam, bankacılık ve ödeme işlemleri koruması, akıllı ev izleyici, web kamerası koruması ve anti-theft gibi birçok güvenlik özelliğine sahip oluyorsunuz. ESET Internet Security’nin en önemli avantajlarından biri bütün bu koruma özelliklerini tek bir pakette sunması.

En İyi Antivirüs Programı 2020
En İyi Antivirüs Programı 2020

Kullanıcı arayüzü, önceki sürümlerine göre çok daha kolay hale getirilmiş. Her bir öğe, ana sayfa üzerinde kolayca erişilebilir şekilde yer alıyor. Sahip olduğu en güzel özelliklerinden bir tanesi; artık uygulama üzerinden çevrimiçi destek alabilme şansınızın olması. Bu sayede herhangi bir problemle karşılaşmanız durumunda karşınızda kolaylıkla bir muhatap bulabiliyorsunuz.

En İyi Antivirüs Programı 2020

İnternet üzerinde birçok zararlı unsur var ve kullanıcılar bu zararlı unsurlar yüzünden zaman zaman oldukça büyük zorluklar yaşayabiliyor. Virüsler, trojanlar bunlardan sadece birkaçı. İncelememiz esnasında bilgisayarımıza internet üzerinden bazı torrent dosyaları indirdik. Yeni ESET Internet Security derhal içinde zararlı öğeler barındıran dosyaları -bizi uyararak- bilgisayardan uzaklaştırdı. Üstelik programın tanımladığı virüsler internet üzerinde bulunabilen en bilinmeyen türlerdendi. Soruna anında müdahale eden yazılımın performansını bu açıdan çok başarılı bulduk.

En İyi Antivirüs Programı 2020

Sahip olduğu dikkate değer ve kullanışlı özelliklerinden bir tanesi de Eset LiveGrid. Bulut tabanlı olarak çalışan ESET LiveGrid sayesinde bilgisayarınızda o an çalışmakta olan işlemlerin ve açık olan dosyaların bilinirliği, doğrudan program içinde kontrol ediliyor.

En İyi Antivirüs Programı 2020

 

UEFI tarayıcısı sayesinde de bilgisayar üzerinde savunmasız kalan bölgeleri koruma altına almak mümkün. Bir başka önemli esktra da akıllı ev izleyici özelliği. Bu özellik ile birlikte evinizin Wi-Fi ağına bağlı bulunan tüm akıllı ev eşyalarınız, zararlı siber unsurlara ve saldırılara karşı korunabiliyor. Sonuç olarak ESET Internet Security 2019 sahip olduğu pek çok güvenlik ve koruma özelliğiyle kesinlikle piyasanın en iyi antivirüs yazılımlarından.

Artıları

Pratik kullanıcı arayüzü

Hız ve stabilite

Sistemi yormuyor

Akıllı ev güvenliği

UEFI tarayıcısı

Çokyönlü koruma seçenekleri

Eksiler

Yazı: Can Genca

Exit mobile version