Escape From Tarkov, Twitch’te Sadece Just Chatting’i Geçti

Just Chatting zirveye geri döndü, ancak Escape from Tarkov kısa bir süreliğine Twitch'in kralıydı.

Escape from Tarkov kısa süre önce, çıkarma nişancı oyununa şimdiye kadarki en büyük haritayı getiren yeni bir güncelleme yayınladı. Streets of Tarkov, 30-40 arası oyuncunun, birkaç yapay zeka kontrollü NPC ile normalde 14 oyuncuyla sınırlı olan maçlara katılmasına izin verir.

Bu yeni harita ve güncellemeyle eklenen bir dizi yeni özellik, Escape from Tarkov’un dört yıllık tarihindeki en büyük oyuncu artışına neden olmuş gibi görünüyor.

Escape from Tarkov’un toplam oyuncu sayısını ölçmek zor çünkü oyun, platform için özel yapılmış gibi görünmesine rağmen hala Steam‘de yayınlanmadı. Ancak Twitch sayesinde güncellemenin popülaritesi hakkında bir fikir edinebiliyoruz. Bugünün erken saatlerinde Escape from Tarkov 384.000 izleyiciye sahipti. Twitch’in geleneksel en iyi kanalı Just Chatting’den neredeyse 13.000 daha fazla izleyiciye sahip oldu.

Escape from Tarkov’un şu anda 420.000 izleyicisi varken Just Chatting’in şu anda 444.000 izleyicisi var. Ancak kısa bir süre için EFT, Twitch’in kanallarını zirveye çıkardı.

Escape from Tarkov Twitch Drop Etkinliğine Ev Sahipliği Yapıyor

Escape from Tarkov, uzun zamandır beklenen haritaya ek olarak, şu andan itibaren 8 Ocak’a kadar bir Twitch drop etkinliğine de ev sahipliği yapıyor. Bağlı Escape from Tarkov flamalarını izleyin.

BattleState Games ve Twitch hesaplarınızı bağlayın ve ücretsiz silahlar, teçhizat ve “çeşitli nadir öğeler” dahil olmak üzere belirli aralıklarla oyun içi öğeler kazanın. Aynı anda birden fazla yayını bile izleyebilirsiniz. Ancak bu, izleme sürenizi ikiye katlayarak Twitch ödüllerine hak kazanmanızı sağlamaz.

BattleState bugünkü güncellemede “En sevdiğiniz yayıncıların yayınlarının ve Yeni Yıl etkinliklerine katılırken alacağınız hediyelerin tadını çıkarın. Tarkov’da iyi şanslar, buna ihtiyacın olacak!” diye yazdı.

Hala Escape from Tarkov’u denememiş olanlar için oyun, çıkarma nişancı türünün öncülüğünü yaptı. Beş oyuncuya kadar olan takımlar haritaya iner, mümkün olduğu kadar çok teçhizat arar ve ardından aynı şeyi yapmaya çalışan diğer oyuncular tarafından öldürülmeden ayrılır. Ekranda cephane sayacı olmadığı ve oyuncuların belirli tıbbi malzemeleri kullanarak yaraları sarmak zorunda kaldığı savaş, ultra gerçekçidir.

EFT artık oyunun resmi web sitesinde mevcut.

Exit mobile version