Escape from Tarkov Sistem Gereksinimleri

Escape from Tarkov sistem gereksinimleri neler? İşte oyuncular tarafından çok büyük bir ilgi gören FPS oyunu için gerekli olan bileşenler!

Escape from Tarkov sistem gereksinimleri, başarılı video oyununu sorunsuz bir şekilde oynayabilmek için gereken bilgisayar bileşenlerini gösterir. Bu yazıda başarılı video oyununun minimum ve önerilen sistem gereksinimlerine ulaşabilirsiniz.

Battlestate Games tarafından geliştirilen Escape from Tarkov adlı yapımı herhangi bir kasma ve donma sorunu yaşamadan oynayabilmek için bilgisayar donanımının gereksinimleri karşılaması çok önemlidir. Bu nedenle popüler video oyununun problemsiz bir şekilde oynanabilmesi için hangi bileşenlerin gerekli olduğu merak edilmektedir.

Escape from Tarkov Sistem Gereksinimleri Neler?

Popüler FPS oyununu minimum ayarlarda oynayabilmek için en az Intel Core 2 Duo, Intel Core i3 (2.4 Ghz), AMD Athlon ya da AMD Phenom II (2.6 Ghz) işlemcisine sahip olmak gerekmektedir. DirectX 11 uyumlu 1 GB ekran kartı istenmektedir. Ayrıca 8 GB RAM’e ihtiyaç duyulmaktadır.

Oyuncuların çoğu tarafından çok beğenilen Escape from Tarkov’U önerilen ayarlarda sorunsuz bir şekilde oynayabilmek için İntel i5, Intel i7 (3.2 Ghz), AMD FX veya AMD Athlon (3.6 Ghz) isteniyor. DirectX 11 uyumlu 2 GB ekran kartı istenmektedir. Ayrıca sisteminiz 16 GB RAM’e sahip olmalıdır.

Tüm dünyada çok büyük bir popülerliğe olan video oyununun bilgisayara kurulabilmesi için 19 GB kullanılabilir alanın olması gerekir.

Escape from Tarkov sistem gereksinimleri-1

Escape from Tarkov Minimum Sistem Gereksinimleri

Escape from Tarkov Önerilen Sistem Gereksinimleri

Escape from Tarkov Steam’e Gelecek mi?

Günümüzde pek çok video oyunu Steam, Epic Games ya da Origin gibi popüler dijital oyun mağazaları üzerinden yayımlanmaktadır. Escape from Tarkov, diğer video oyunlarının aksine bu platformlara eklenmedi. Dolayısıyla şu anda kapalı beta sürecinde olan oyuna resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Escape from Tarkov gereksinimleri hakkında düşüncelerinizi yorumlar bölümünden paylaşabilirsiniz. Ayrıca bilgisayar üzerinden oynayabilmek için aksiyon seviyesinin yüksek olduğu yapım arıyorsanız en iyi savaş oyunları yazısına göz atabilirsiniz.

Exit mobile version