En İyi Erdal Beşikçioğlu Dizileri Neler?

En iyi Erdal Beşikçioğlu dizileri listesinde hangi yapımlar yer alıyor? İşte ünlü oyuncunun yer aldığı birbirinden başarılı diziler!

Erdal Beşikçioğlu, dizileri ile birlikte çok büyük bir popülerliğe sahip oldu. Ünlü oyuncunun yer aldığı çok başarılı yapımlar yer alıyor. 51 yaşındaki oyuncunun yer aldığı başarılı dizileri merak ediyorsanız aşağıda yer alan listeye bakabilirsiniz.

Erdal Beşikçioğlu Dizileri Listesi

  1. Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi
  2. 46 Yok Olan
  3. Reaksiyon
  4. Köprü
  5. Çocukluk
  6. Hamlet
  7. Es-Es

1. Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi

Gizem, komedi, dram ve aksiyon ögelerine sahip olan Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, ilk olarak 2010 yılında yayımlanmaya başladı. 2013 yılında sona eren dizinin yeni sezonu 2019 yılında BluTV isimli yerli dijital yayın hizmeti üzerinden yayımlandı.

Kısa sürede çok büyük bir hayran kitlesine sahip olmayı başaran dizinin oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Canan Ergüder, Fatih Artman, İnanç Konukçu ve Berkan Şal gibi isimler yer alıyor. Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Erdal Beşikçioğlu’nun en başarılı yapımlarından bir tanesidir.

8,8 IMDb puanına sahip olan başarılı diziyi BluTV veya PuhuTV isimli yerli dijital yayın platformu üzerinden izleyebilirsiniz.

2. 46 Yok Olan

İlk olarak 2016 yılında yayımlanmaya başlayan ve aynı yıl içerisinde final yapan 46 Yok Olan’da bir genetik profesörü, komadaki kız kardeşi için tıbbi ve şamanik çareleri içeren bir tedavi dener. Bu tedavi bir yan etkiye yol açar.

Dram, suç ve aksiyon ögelerini içerisinde barındıran başarılı dizinin başrol oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen ve Melis Birkan yer alıyor. Beşikçioğlu dizide Murat isimli bir genetik profesörünü canlandırıyor.

Toplamda 13 bölümden oluşan 46 Yok Olan isimli yapım 8,3 IMDb puanına sahip. Başarılı diziyi Netflix isimli popüler dijital yayın hizmeti üzerinden izleyebilirsiniz.

3. Reaksiyon

Aksiyon ve suç ögelerini içerisinde barındıran Reaksiyon 2014 yılında yayımlandı. Erdal Beşikçioğlu’nun başarılı yapımları arasında yer almayı başaran Reaksiyon 7,2 IMDb puanı ile dikkat çekiyor.

Yönetmenliğini Onur Tan’ın üstlendiği dizide toplamda 13 bölüm bulunuyor. Dizinin senarist kadrosunda Ozan Aksungur ve Emre Özdür yer alıyor. Reaksiyon’un oyuncu kadrosunda Beşikçioğlu’nun yanı sıra İbrahim Çelikkol, Nehir Erdoğan, Yurdaer Okur ve Selen Soyder gibi isimler mevcut.

4. Köprü

Ayşe Kulin’in aynı adlı romanından esinlenilen Köprü, ilk olarak 4 Aralık 2006 tarihinde yayımlanmaya başladı. 7,8 IMDb puanına sahip olan dizi, 28 Nisan 2008 tarihinde sona erdi. 2 Sezondan oluşan dram dizisinde toplamda 65 bölüm yer alıyor.

5. Çocukluk

Dram türünü seven izleyicelere hitap eden Çocukluk, 2020 yılında yayımlanmaya başladı ve aynı yıl içerisinde final yaptı. 6,4 IMDb puanına sahip olan dizinin senaristliğini Ebru Hacıoğlu ve Veda Pars üstlendi.

Toplamda 11 bölümden oluşan dizinin oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu’nun yanı sıra Beren Gökyıldız, Burcu Özberk ve Selen Öztürk gibi isimler bulunuyor. Başarılı yapımın bölümlerini Fox’un resmi internet sitesi üzerinden izleyebilirsiniz.

6. Hamlet

Gain isimli yerli dijital yayın hizmeti üzerinden yayımlanan mini dizi Hamlet, yaşanmış bir hikayeden uyarlandı. 7,1 IMDb puanına sahip olan dizinin oyuncu kadrosunda Elit İşcan, Şebnem Bozoklu ve Hatice Aslan gibi isimler bulunuyor.

7. Es-Es

Erdal Beşikçioğlu dizileri arasında Es-Es isimli yapım da bulunuyor. Dizide toplamda 17 bölüm mevcut. 6,6 IMDb puanına sahip olan yapımın oyuncu kadrosunda Ahmet Rifat Sungar, Derya Alabora, Leyla Lydia Tugutlu ve Pınar Dikici gibi isimler yer alıyor. Dizinin bölümlerini YouTube üzerinden izleyebilirsiniz.

Exit mobile version