Epson L386 yazıcı

Epson L386 yazıcı
Epson L386 yazıcı

Hepsi-bir-arada bir yazıcı olan, baskı, tarama ve kopyalama fonksiyonlarına sahip Epson L386 kalitesi ile güzel bir ürün. Onunla kartuş maliyetini önemli ölçüde düşürebilirsiniz. Kablosuz çıktı alması çok kolay. çıktı hızı da gayet iyi. Kablosuz özelliği ile akıllı telefonlarınızdan, tabletinizden, PC den, Android tabanlı herhangi bir cihazdan çıktı yollayabilirsiniz. Epson L386, hem Windows makineleri hem de Macintosh sistemler ile kullanılabiliyor.
Yazıcıyı ister bir USB kablosu ile isterseniz de kablosuz olarak bilgisayara bağlama seçenekleriniz var. Aynı Wi-Fi ağına bağlı olan akıllı cihazlarla rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Tek yapmanız internet sitesine bağlanarak gereken o cihaza kurulumunu gerçekleştirmek.
çift taraflı sayfa baskısı elle de olsa kolaylaştırılmış. Yazıcı tek tarafları bastıktan sonra sayfaları çevirdiğinizde arka sayfaların baskısını da gerçekleştiriyor. İsterseniz birden fazla sayfayı aynı kağıda basabilme şansınız da var. Bir poster oluşturmak için bir sayfalık dokümanı birden fazla sayfaya basacak şekilde büyütebiliyor da. Daha sonra siz bunları bir araya getiriyorsunuz.

 

Epson L386 yazıcı

Epson Easy Photo Print uygulaması da fotoğraf baskılarını kolaylaştırıyor. Epson iPrint ile de akıllı telefon ve tabletlerden baskı almanız mümkün oluyor.
Tarama işlemleri de bilgisayardan bir tarayıcı yazılımı ile yapılabildiği gibi, yazıcının üzerindeki tuşlarla tarayıp baskı almak da çok kolay. Kopyalama işlemi de gene panelden tek bir tuşla, siyah-beyaz veya renkli olarak gerçekleştirilebiliyor.
Tarama işlemlerini bilgisayardan yaparken, parlaklık, kontrast gibi bir çok ayarı da elle gerçekleştirmeniz mümkün oluyor. O nedenle daha çok özel işler için tercih edilebilir.
Yazıcının bakımı da bir yazılım üzerinden takip edilip kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor. Bu baskı kalitesi açısından oldukça önemli, çünkü baskı kafasındaki mürekkep kanallarının tıkanması kaliteyi oldukça düşürebilir. Baskı kafası ayarları da buradan idare edilebiliyor.
Yazıcının ekstra bir özelliği de sessiz modu. Yazdırma hızının düşmesini göze alabiliyorsanız, özellikle uzun süreli baskılarda bu modu tercih edebilirsiniz.

 


Epson’un verimli orijinal InkTank ünitesi, uygun maliyeti ile birlikte güvenilir yazdırma olanağı da sağlıyor. Epson L386 renkli yazıcının mürekkebi, kolaylıkla hızla doldurulabiliyor.  Mürekkep püskürtmeli yazıcıdaki özel silindirler, her zaman sorunsuz bir mürekkep akışı sağlıyorlar.
Yazıcı tam bir mürekkep setinin yanı sıra fazladan iki siyah mürekkep şişesi ile geliyor. Bunlarla toplamda 13,000 siyah beyaz, 6,500 de renkli sayfa bastırabiliyorsunuz.
Epson L386 Fiyatı: 649 TL
Epson L386 Artıları:
–    Ekonomik baskı
–    Mobil cihazlarla kullanım
–    Pratik kontrol paneli
Epson L386 Eksileri
-Az kağıt alan kağıt girişi

Exit mobile version