Epson Ekonomik 4K Büyük İlgi Uyandırdı

Herkesin merakla beklediği Epson ekonomik 4K modelleri olan EH-TW7000 ve EH-TW7100 sonunda satışa sunuldu. IFA 2019’da kullanıcılara gösterilen bu modeller çok büyük bir ilgi gördü. İşte özellikle de ekonomik 4K arayanlar için hazırladığımız haberimizin detayları.

Epson EH-TW7000 ve EH-TW7100 modelleri sinema kalitesinde görüntü, kolay kurulum ve büyük ekran deneyimiyle evde kullanım için son derece ideal. Neredeyse bütün video ve oyunların 4K teknolojisini kullanmaya başladığı günümüz dünyasında, Epson bu teknolojinin pahalı olmasını istemiyor.

EH-TW7000

Epson ekonomik 4K ne tür özelliklere sahip?

Epson tarafından üretilen bu yeni 4K modellerinin dikkat çekici bazı özellikleri bulunuyor. Üstelik neredeyse bütün cihazlarda bu ürünleri kullanma imkanınız var. Bu modellerin HDMI bağlantı noktalarını kullanarak Blu-ray oynatıcı, set üstü kutusu, oyun konsolu veya yayın cihazlarından (Amazon Fire TV ve Roku yayın çubuğu dâhil olmak üzere) 4K içerik izlemek mümkün. Ekonomik 4K modellerinin başlıca özelliklerini sıralamak gerekirse;

Gibi özelliklerden bahsetmek mümkün. 

EH-TW7100

Peki bu modellerin fiyatı ne kadar?

Yukarıda özelliklerinden bahsettiğimiz ürünler son derece uygun fiyatlara sahip. Epson tarafından özellikle vurgulanan ekonomik olma bir yönü burada daha çok ön plana çıkıyor.

EH-TW7000 için uygun görülen fiyat 6.990 ₺ oldu. EH-TW7100 ise 9.990 ₺ üzerinden kullanıcıyla buluşacak. Hem özelliklerinden hem de fiyatından bahsettiğimiz bu ürünler hakkında siz ne düşünüyorsunuz. Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Exit mobile version