Epson EcoTank L3160

LCD ekran ve Wi-Fi Direct özellikli 3’ü 1 arada EcoTank, şık ve kompakt tasarımı, mobil baskı özelliği ve verimli teknolojisi sayesinde her açıdan ön plana çıkıyor. Bu güvenilir kartuşsuz yazıcıda gelişmiş bir mürekkep dolum sistemi ve kullanımı kolay mürekkep şişeleri bulunuyor. Üç yıllık mürekkep sayesinde mürekkep maliyetinden yüzde 90’a kadar tasarruf edebilirsiniz. L3160’yı mürekkep almadan uzun yıllar kullanabilirsiniz. Resmi bilgi, 8.100 sayfaya kadar siyah ve 6.500 sayfaya kadar renkli baskı alınabildiği yönünde. Oldukça iddialı bir detay olduğunu belirtelim.

Epson EcoTank L3160
Epson EcoTank L3160

Dahili mürekkep sayesinde sayfa başına son derece düşük maliyetle 8.100 sayfa siyah ve 6.500 sayfa renkli baskı alabildiğiniz modelde kartuşsuz baskı özelliği de öne çıkıyor. 82 kartuşa eşdeğer mürekkep sayesinde EcoTank yazıcı ile doldurma işlemleri arasında daha uzun süre çalışabiliyorsunuz. Ultra yüksek kapasiteli bir mürekkep tankıyla kartuş ihtiyacını tamamen ortadan kaldırıyor özetle.

Epson EcoTank L3160

Yeni tasarım, yazıcının ön tarafına yerleştirilmiş mürekkep tankı önemli ölçüde kullanım kolaylığı sağlıyor. Dolum için erişimi kolaylaştıran bu tank, aynı zamanda kompaktlığıyla da dikkate değer. Mürekkep düzeylerini net bir şekilde görmenizi sağlaması da bir diğer artı puan. Sıçrama ve kirlilik riskini en aza indirecek şekilde geliştirilmiş bir mürekkep dolum sistemine sahip olan Epson EcoTank L3160’da yeni şişeler, sadece doğru tankların ilgili renkle doldurulmasını sağlayan bir mekanizmaya sahip.

Wi-Fi ve Wi-Fi Direct sayesinde yazıcı, Epson iPrint uygulamasını kullanarak, yazdırılacak belgeleri akıllı cihazlardan alabilir durumda. Yaptığımız testlerde hız ve stabilite açısından sorunsuz, üst düzey kalitede çıktılar elde ettik. Kullanımı kolay bir LCD ekrana sahip. Baskı hızları, bir diğer merak edilen nokta; dakikada 10 sayda tek renkli, 5 sayfa çok renkl baskı alıyorsunuz. 10 x 15 cm baskıyı 69 saniyede sunuyor. Hızlı ve sessiz çalışıyor.

Epson EcoTank L3160

EcoTank, Micro Piezo baskı kafasıyla güvenilir bir baskı çözümü sunuyor. Mac ve Windows desteği bulunuyor. Ayrıca mobil cihazlar üzerinden de kullanımı mümkün. Bir yıllık garanti standart olarak sunuluyor ancak promosyon garantileri daha fazlasını sağlayabiliyor.

Artılar

3 yıl yetecek kadar mürekkep

Ultra düşük maliyetli baskı

Wi-Fi Direct özelliği

Hızlı ve sessiz

Eksiler


Exit mobile version