EPOS H3PRO Hybrid Kulaklığının Özellikleri

EPOS H3Pro Hybrid kulaklığı ile gürültü engelleme ve kablosuz özelliklerin eklenmesiyle en sevdiğiniz oyunların içine inanılmaz bir şekilde dalın.

EPOS H3PRO Hybrid, şimdiye kadarki en iyi oyun kulaklıklarından biri. ANC ve Bluetooth gibi üst düzey özelliklerle doludur. Aynı zamanda harika bir yapı kalitesi sunar. Kuşkusuz, diğer oyun kulaklıklarının büyük çoğunluğundan daha pahalıdır. Ancak bu, şu anda mevcut olan en iyi çok yönlü seçenek.

Bu kulaklık, diğer birçok seçenekten daha pahalıdır. Ancak yüksek fiyat, sunulan inanılmaz ses kalitesini ve yüksek konfor seviyesini yansıtır. Üç renkte ve birden çok bağlantı noktası bağlantısıyla sunulan çok platformlu oyun kulaklığı gibi bir kulaklık bulmak için çok zorlanacaksınız.

EPOS H3PRO Hybrid Kulaklığının Tasarımı

EPOS H3PRO Hybrid şık, minimalist bir görünüme sahiptir. Bu modelin beyaz, siyah ve yeşil renkleri mevcut. Kulaklık daha profesyonel ortamlarda yerinde görünmeyen temiz ve olgun bir stili tercih ediyor. Çelik kafa bandı sağlam ve esnektir.

EPOS H3PRO Hybrid yalnızca 303 g ağırlığında. Bu kulaklığı boynunuza bastırmadan saatlerce takabilirsiniz. Ayrıca, dolgulu kulaklık başlıkları, kulaklıkların çok fazla baskı yapmasından kaynaklanan herhangi bir rahatsızlık sorunu yaşamayacağınız anlamına geliyor.

Kulaklıklı mikrofon seti, bir Bluetooth düğmesi ve ANC (aktif gürültü iptali) için geçişin yanı sıra sağ kulaklıkta bir ses düğmesi de dahil olmak üzere birkaç kontrolle birlikte gelir. Sol kulaklıkta güç düğmesinin yanı sıra kablolu bağlantı için kullanılabilen USB-C şarj bağlantı noktası ve ses kablosu bulunur. Ayrıca mikrofonu sol kulaklığa bağlayabilir veya daha akıcı bir görünüm için çıkarabilirsiniz.

EPOS H3PRO Hybrid’i cihazınıza çeşitli şekillerde bağlayabilirsiniz: Bluetooth, USB-A dongle veya kablolu bağlantı seçeneği vardır. Burada eksik olan tek bağlantı seçeneği Xbox Wireless.

Kablosuz bağlantının en büyük avantajlarından biri, hareket halindeyken özgürce hareket edebilmektir. EPOS H3PRO ile hayal kırıklığına uğramayacaksınız. Bağlı olduğu cihaz ne olursa olsun, 15m uzunluğundaki bir dairenin çoğunda kablosuz bağlantı bir kez bile kesilmeden yürüyebileceksiniz.

EPOS H3PRO Hybrid’in Özellikleri

EPOS H3PRO ile ilgili en ilginç yönlerden biri, çoğu oyun kulaklığı Razer Opus X dışındaki bu üst düzey özellik ile uğraşmadığı için ANC’nin dahil edilmesidir.

‘Kapalı Akustik’ tasarımı arka plandaki gürültüyü fiziksel olarak engellemeye yardımcı olurken, ANC’yi (veya aktif gürültü engellemeyi) etkinleştirmek, istenmeyen sesi algılamak için bir mikrofon kullanarak ve kulaklığın hoparlörlerini engellemek için kulaklarınıza ulaşarak daha da fazla istenmeyen ortam gürültüsünü önleyecektir.

ANC kullanmak, tüm oyun deneyimleriminizi yükseltecek. Ortam gürültüsü azalacak ve odaklanma sadece oyundaki göreve olacak.

EPOS H3PRO Hybrid’in harici bom mikrofonu çevirerek sessize almaz. Ancak kulaklıktan tamamen ayrılabilir ve dairesel bir diskle değiştirilebilir. Mikrofonun kendisi sağlam, iyi bir esneklik sunuyor.

EPOS H3PRO Hybrid’in en büyük hayal kırıklıklarından biri, onu yardımcı yazılım olan EPOS Gaming Suite’e bağlamakta zorlanmanız olabilir. Gaming Suite, kullanıcıların ses ve mikrofon ayarlarını özelleştirmelerine olanak tanıyarak, kendi kişisel ayarlarından hoşlananlar için önemli bir eklentidir. Ancak ses kutudan çıktığı gibi çok iyi olduğu için, kullanıcıların çoğu muhtemelen EPOS Gaming Suite’e ihtiyaç duymayacak.

Kulaklığın Bataryası

Pil cephesinde EPOS H3PRO, tüm kulaklıklar arasında muhtemelen en iyi performansı veren kulaklık. USB-A dongle’ı beş gün boyunca kullanırken yaklaşık 30 saate ulaştı. ANC açıkken bile, pil yaklaşık 19 saatte etkileyici bir şekilde performans gösterdi.

EPOS, kulaklığın ANC olmadan 38 saate ve gürültü engelleme teknolojisi etkinleştirildiğinde 22 saate kadar dayanabileceğini iddia ediyor.

Bağlandığınızda, kalan pil ömrü düzeyi hakkında sesli bir uyarı alırsınız. Bu çok kullanışlıdır. USB-C ile şarjın tam şarja ulaşması yaklaşık iki saat sürüyor. Ancak 20 dakika kadar şarj olması kulaklığın saatlerce dayanacağını gösteriyor.

Exit mobile version