Epic Games ücretsiz oyunlar 2021 tam liste: Her hafta yeni ücretsiz oyun nasıl indirilir

Epic Games, 2021 yılında da her Perşembe saat 11:00’de ücretsiz olarak yeni bir oyun yayınlayacak. 2020’de Epic Games, ücretsiz oyun hediyesine ara sıra iki veya üç oyun ekliyordu. Böylece bu yıl da oyun kitaplığınızı genişletme şansına sahip olabilirsiniz.

Epic Games 2019’da 73 ücretsiz oyunu dağıttı. 2020’de 90’dan fazla oyun hediye ettiler. 2021’de kaç tane verileceğini öğrenmek için bizi izlemeye devam edin.

Xbox Game Pass: Ocak 2021 ile gelecek oyunlar

Epic Games, geçen yıl düzinelerce büyük oyun arasında GTA V, Night in the Woods, Metro: 2033 Redux ve HITMAN gibi popüler oyunları dağıttı.

EPIC GAMES STORE’UN 2021 ÜCRETSİZ OYUNLARI

2021’in ilk ücretsiz oyunu, Epic Games’in Noel dönemi boyunca 15 günde 15 oyunu ücretsiz dağıttığı tatil promosyonuna dahil olan son oyun olan Jurassic World Evolution.

2021 hediyesinin ilk resmi ücretsiz oyunu Crying Suns ve ardından STAR WARS Battlefront II: Celebration Edition.

Haftanın ücretsiz oyunuyla her hafta bu haberimiz güncellenecektir. Bu nedenle listede bir sonraki adımı veya neleri kaçırmış olabileceğinizi görmek için haftalık olarak technotoday.com.tr adresini kontrol edebilirsiniz.

EPIC GAMES STORE’DAN ÜCRETSİZ OYUN İNDİRMEK İÇİN NE YAPILIR?

Haftanın ücretsiz oyununu indirmek için Epic Games Store’a gidin ve bir hesap oluşturun. Veya mevcut bir hesapta oturum açın. Giriş yaptıktan sonra, “al” düğmesine basın. Oyunu sonsuza kadar saklamanız için indirin.

Jurassic World Evolution (1-7 Ocak 2021)

Jurassic World Evolution’da oyuncular Muertes takımadalarındaki operasyonların sorumluluğunu üstlenecek ve bilim, eğlence veya güvenlik çıkarları için inşa edecekler.

Jurassic World Evolution, OpenCritic’te 71’lik En İyi Kritik Ortalama puanıyla “Orta” derecesine sahiptir.

Crying Suns (7-14 Ocak 2021)

Taktiksel bir hileli oyun olan Crying Suns, oyuncuları gizemli bir şekilde düşmüş bir imparatorluğu keşfeden bir uzay filosu komutanı rolüne sokuyor.

Crying Suns’ın OpenCritic’te “Güçlü” derecesi ve En İyi Kritik Ortalama puanı 76’dır.

STAR WARS Battlefront II: Celebration Edition (14-21 Ocak 2021)

STAR WARS Battlefront II: Celebration Edition, normalde oyun içi satın alımlarla elde edilen özelleştirme içeriğinin eksiksiz bir koleksiyonunu içerir. STAR WARS: THE RISE OF SKYWALKER’dan esinlenen öğeler de dahil olmak üzere lansmandan gelen içeriği içerir.

STAR WARS Battlefront II’nin OpenCritic’te “Orta” derecesi ve En İyi Kritik Ortalama puanı 68’dir.

 

 

Exit mobile version