Epic Games Store’un bugünkü ücretsiz oyunu: Solitairica

Epic Games Store’un bugünkü ücretsiz oyunu Solitairica… Dışarıda pek çok roguelikes var. Bu yüzden incelemesi zor bir tür ancak Solitairica, kart tabanlı oyun, RPG öğeleri ve düğümü bağlamak için bir fantezi hikayesiyle kendi dönüşünü sunuyor. Solitairica oyununu 24 saat boyunca Epic Games Store kitaplığınıza ücretsiz olarak eklenebilir ve sonsuza kadar saklayabilirsiniz.

CTR Nitro-Fueled Nintendo Switch’te ücretsiz

Solitairica‘nın hikayesi oldukça basit, Stuck’un ordularıyla savaşıyorsunuz, topraklardaki tüm kalpleri çalan şeytani bir imparator. Siz, oyuncu, onlara karşı duran son savaşçısınız. Kısmet size rehberlik ediyor ve size Solitaire’ın gücünü öğretiyor.

EPIC GAMES ÜCRETSİZ OYUNU SOLITAIRICA İLE İLGİLİ DETAYLAR

Oyun sıra tabanlıdır, düşmanlar prosedüreldir. Gerçek haydut bir şekilde, her seferinde farklı bir koşu için yapılacak çok sayıda öğe ve kombinasyon vardır. Bunun da ötesinde, as, papaz ve vezir kartları şeklinde şekillenen deste yükseltmelerine sahip avantajlar ve sınıflar var.

Solitairica’nın fragmanı 2016’da düştü ve oyunun kendisi de 31 Mayıs’ta piyasaya sürüldü. Yani, Righteous Hammer Games’in yeni bir oyun yayınlamasından bu yana epey geçti. Ancak erken erişimde PC’ye yeni bir oyun geliyor gelecek yıl. Adı ZOR: Slorfs Hac.

ZOR Solitairica’dan çok şey alıyor gibi görünüyor. Bu yüzden ikincisini eski sürümden önce oynamak doğal görünüyor. Sonuçta, ücretsiz olduğunda neden olmasın? Belki, Doğru Çekiç’in ilk unvanını beğenirseniz, bir sonrakini yakalamak için bir bahane bulacaksınız. Yürümek, keşfetmek, hasat etmek ve zanaat yapmak için kullandığınız kartların bulunduğu altıgen tabanlı karolara sahip. Solitairica’ya çok benzeyen prosedürel nesil ile güzel görünümlü bir indie.

Veya Solitairica’dan hoşlanmıyorsanız, size maliyeti olmayacağı için hiçbir şey kaybetmiş olmayacaksınız. Ancak, Epic’in şenlik hediyesinde sadece iki oyun daha var. Ardından haftalık bildiriler rutinine geri dönüyor. Bu yüzden sonraki birkaçını kaçırmamaya dikkat edin. Bunun ardından Epic, doğal olarak Yeni Yılı Fortnite ile kutluyor.

Solitairica’yı şimdi mağaza sayfasını kontrol ederek Epic’in çekilişinden alabilirsiniz.

 

Exit mobile version