Epic Games Store’dan sürpriz bonus oyunu: Saints Row: The Third Remastered

Epic Games Store, sürpriz bir bonus oyunu ücretsiz yaptı: Saints Row: The Third Remastered… Epic Games her hafta, genellikle ikişer ikişer olmak üzere yeni ücretsiz oyunlar verir. Ancak Epic Games Store kısa süre önce 26 Ağustos – 2 Eylül haftası için yalnızca bir ücretsiz oyun duyurarak olağan düzenini değiştirdi. Geçmişte Epic Games Store’un yalnızca tek bir oyun dağıttığı zamanlar oldu. Ancak görünüşe göre bu sefer vitrin aslında bir sürprizle karşılaşmış.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Store, Eylül 2021 ücretsiz oyunları


Epic Games Store kullanıcıları Saints Row: The Third Remastered’ı 2 Eylül saat 10:00’a kadar ücretsiz olarak talep edin. Saints Row: The Third, Epic Games Store’un ücretsiz oyunlarına önceden duyuru yapılmadan şaşırtıcı bir şekilde eklendi. Bu muhtemelen Gamescom Canlı Açılış Gecesi’nde duyurulan Saints Row yeniden başlatmasının tanıtımına yardımcı olmak için yapıldı. Epic Games Store’a aşina olanlar, kütüphaneleri için Saints Row 3’ü talep edin. Kesinlikle herhangi bir satın alma işleminin gerekli olmadığını unutmayın. Tek yapmaları gereken Epic Games Store başlatıcısını indirip şimdi ile 2 Eylül arasında talep etmek. Sonrasında oyunu sonsuza kadar ücretsiz olarak kütüphanenizde tutun.

Gamescom’da duyurulan Saints Row yeniden başlatmasıyla, serinin hayranlarının önceki oyunları tekrar gözden geçirmek istemesi mantıklıdır. Saints Row: The Third genellikle daha iyi Saints Row oyunlarından biridir. Bu nedenle sağlam bir seçimdir.

EPIC GAMES STORE’DAKİ SAINTS ROW OYUNU YENİ VERSİYONDUR

Saints Row: The Third’ün bu özel versiyonunun yeniden düzenlenen versiyon olduğuna dikkat edin. Saints Row 3 remaster, orijinal sürüm kadar yüksek övgü kazanmadı. Ancak bunun nedeni, temel oyun tasarımının günümüz standartlarına göre biraz modası geçmiş olmasıydı. Her durumda, ücretsiz olması, ilgilenen herkesin artık tek bir kuruş ödemeden deneyebileceği anlamına geliyor. Bu da hayranların kusurları gözden kaçırmasını kesinlikle kolaylaştıracak.

Saints Row: The Third, hayranların Saints Row’un yeniden başlatılması hakkında daha fazla bilgi edinmek için beklerken zaman geçirmelerine yardımcı olmaları için iyi bir yol olmalı. Gamescom’da gösterilen bazı kısa Saints Row yeniden başlatma oyun görüntüleri vardı. Oyunun temel önermesi ve karakterleri belli oldu. Ancak çok daha fazlasının ortaya çıkarılması gerektiği açık. Saints Row yeniden başlatması önümüzdeki yılın başlarında başlayacak. Bu nedenle Volition’ın yaklaşmakta olan açık dünya oyunu hakkında daha fazla bilgi zamanla verilecektir.

Bu arada, Epic Games Store kullanıcıları, Void Bastards ve Yooka-Laylee olan mevcut Epic Games Store ücretsiz oyunlarını almaya devam edecek. Saints Row: The Third Remastered yakında EGS ücretsiz oyunlar serisinde Automachef’te yer alacak. Bu başlık 26 Ağustos’ta TSİ 18:00’de listede yer aldı.

Exit mobile version