Epic Games Store’da Haftanın Ücretsiz Oyunları

Epic Games bildiğiniz gibi 2020 yılından beri her hafta ücretsiz oyunlarla karşımıza çıkıyor. Bu oyunları şirket son haftalarda 2 adede kadar çıkardı. Böylece kullanıcılar ücretsiz olarak oyunlara ulaşıyor. İşte o oyunlar!

Bu hafta Epic, toplamda 44 TL değerinde iki oyunu ücretsiz olarak oyunculara sunuyor. Bu oyunlardan ilki Bridge Constructor: The Walking Dead adlı simülasyon, yap-boz ve strateji kategorisindeki oyun. 18,5 TL değerindeki bu oyunu indirmek için bu bağlantıya tıklayıp yükle tuşuna basmanız yeterli olacak. Bundan sonra giriş yaparak oyunu ücretsiz olarak satın alabilirsiniz.

Epic Games
Epic Games

Göz atmak isteyebilirsiniz: PlayStation 5 21.01-03.21.00 güncellemesi yayınlandı


Epic Games Store’da bu hafta 43 TL değerinde iki oyun ücretsiz

Bulmaca tarzı bir oyun olan Bridge Constructor, The Walking Dead dünyası ile birleşiyor. Bu oyunda ‘beyin gücünü kullanarak aylakları öldürme eğlencesi’ yaşayacaksınız. Ek olarak yürüyen ölü sürüleri ve saldırgan insanlar karşısında mücadele ederek köprü gibi yapılar inşa edeceksiniz.

Bir diğer oyun ise 25 TL değerindeki Ironcast adlı rol yapma oyunu. Victoria dönemi ve bilim kurguyu birleştiren bu oyun, alternatif bir tarihte geçiyor. Ayrıca H.G. Wells ve Jules Verne gibi yazarlardan ilham alan bu oyun, bu yazarları seven oyuncuların hoşuna gidecek. Ayrıca stratejik savaşlara girerek Victoria dönemi atmosferini bilim kurgu ile yaşayacaksınız. Bu oyunu indirmek için yapmanız gereken adımlar bir önceki ile aynı. Bu bağlantıdan yükleme ekranına ulaşabilirsiniz.

Bridge Constructor: The Walking Dead sistem gereksinimleri:

Windows ve Mac OS Minimum:

Windows ve Mac OS Önerilen:

Ayrıca desteklenen dillerde Türkçe altyazı seçeneği mevcuttur.

Ironcast sistem gereksinimleri:

Windows Minimum:

Windows Önerilen:
Ek olarak bu oyunu oynamak için Epic hesabı gerekiyor.
Exit mobile version