Epic Games Store’da 87 TL Değerinde İki Oyun Ücretsiz

Epic Games Store, haftalık ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Bu hafta ücretsiz oyunlar arasında iki adet oyun var. Bu iki oyunun toplam fiyatı ise 87 TL ediyor. Fakat 24 Haziran tarihine kadar ücretsiz olarak indirebilirsiniz. İşte o oyunlar!

Bildiğiniz gibi Epic, 2020 yılından beri her hafta ücretsiz oyun dağıtıyor. Bu hafta ise şirket karşımıza iki adet oyun ile çıkıyor. Bu iki oyundan birisi 70 TL diğeri ise 17 TL değerinde. Yani 24 Haziran tarihine kadar toplam 87 TL değerindeki iki oyunu ücretsiz alabilirsiniz.


Benzer İçerik: Xbox 360 ve PS3 için Grand Theft Auto Online kapanıyor


 Epic Games Store’da Hell is Other Demons ücretsiz

Bu oyunlardan birisi 17 TL değerindeki Hell is Other Demons adlı oyun. Bu oyunu indirmek için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz. Bu oyun aksiyon-platform nişancı kategorisinde karşımıza çıkıyor. Ayrıca 2019 çıkışlı oyun, nostaljik arcade nişancı oyunlarını sevenler için iyi bir seçenek olabilir. Oyunu kütüphanenize eklemek için bağlantıya girdikten sonra ‘Yükle’ butonuna basarak giriş yapmanız yeterli. Bu adımlardan sonra ise ücretsiz olarak satın alıp kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Epic Games Hell is Other Demons
Epic Games Hell is Other Demons

Hell is Other Demons sistem gereksinimleri

Minimum:

Önerilen:

Epic Games Store’da Overcooked! 2 ücretsiz

Diğer oyun ise Overcooked! 2 adlı 70 TL değerindeki oyun. Bu oyunu indirmek için bağlantıya tıklayabilirsiniz. Yüke butonuna bastıktan sonra giriş yaparak oyunu ücretsiz olarak satın alabilirsiniz.

Bu oyunda ise arkadaşlarınızla birlikte kaotik ve aksiyonlu bir oyunda yemek pişirme deneyimini elde edebilirsiniz. Ayrıca şef takımınızı kurarak dünyayı kurtarabilirsiniz. Ek olarak dört oyuncuya kadar takım kurma olanağınız mevcut.

Overcooked! 2 sistem gereksinimleri

Minimum:

Önerilen:

Exit mobile version