Epic Games Store’da 50 TL Değerindeki Oyun Ücretsiz

Epic Games Store’da bildiğiniz gibi her hafta bir oyun ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor. Bu haftanın ücretsiz oyunu, This War of Mine oyununu yapan ekibin en son oyunu. Hayatta kalma, şehir kurma ve strateji kategorilerine giren bu oyunun özelliklerine bakalım.

Epic, 2020 yılından beri her hafta farklı bir oyunu ücretsiz olarak oyunculara sunuyor. Geçtiğimiz hafta Among Us haftanın ücretsiz oyunuydu. Ondan önce ise 420 TL değerindeki oyun ücretsizdi. Bu hafta ise 50 TL değerindeki Frostpunk 10 Haziran 2021 tarihine saat 18:00’a kadar ücretsiz.

Epic Games Store'da Frostpunk ücretsiz
Epic Games Store’da Frostpunk ücretsiz

Benzer İçerik: Riot Games Valorant oyununu mobil platformlara getiriyor


Epic Games Store’da bu hafta 50 TL’lik Frostpunk ücretsiz

Bu oyunda tamamen donmuş bir dünyada son kalan şehri idare etmeye çalışıyorsunuz. Oyunda insanlar, soğukla başa çıkmak için buhar gücü teknolojisi geliştiriyor. Böylece siz de dünyanın en son şehrini inşa edip halkın hayatta kalmasını sağlamak için uğraşıyorsunuz.

Strateji, hayatta kalma ve şehir kurma kategorisindeki bu oyun, türünün özelliklerini taşıyor. Oyunda insanları ve şehri idare etmelisiniz. Halkın sağlığı ve mutluluğu için çalışırken bir yandan da şehrin yapısını düzenliyorsunuz.

Bunların yanında, geliştirdiğiniz toplumun düzeni için kanunlar koyabilirsiniz. Çalışma şartları, sağlık hizmetleri, erzak yardımı gibi seçenekleriniz olacak. Şehrinizdeki insanlar hem fiziksel olarak sağlıklı hem de mutlu olmalılar. Halkın temel ihtiyaçlarını karşılayıp onları güvende tutmaya çalışıyorsunuz.

Aynı zamanda halkı nasıl yöneteceğinizi de seçebilirsiniz. Önemli bir karar alacağınız zaman zor kullanmayı veya halka güven vermeyi seçebilirsiniz. Fakat bu seçiminizin geri dönüşü mümkün değil.

Şehrin lideri olarak aldığınız kararlar oldukça önemli. Önemsiz gibi gördüğünüz olaylar bile sizi etkileyebilir. Bu sebeple oynarken dikkatli ve mantıklı seçimler yapmanız gerekiyor. Bunun yanında bir de donmuş olan dünyayı keşfedebilirsiniz. Şehrinizin ihtiyaçları için keşif gezilerine gidebilirsiniz. Bu gezilerde de kaynaklar ve belki de başka insanlar bulabilirsiniz.

Oyunu ücretsiz olarak satın almak için bu bağlantıya giderek ‘yükle’ seçeneğini seçtikten sonra hesabınıza giriş yapın. Böylece oyunu ücretsiz olarak satın alabilirsiniz.

Frostpunk sistem gereksinimleri

Minimum:

Önerilen:

Exit mobile version