Epic Games Store’da 420 TL’lik Oyun Ücretsiz!

Epic Games Store’da bu haftanın gizemli oyunu belli oldu. Bu hafta, tam 420 TL değerindeki oyun ücretsiz oldu. İşte o gizemli oyun!

Şirket, 2020 yılından beri her hafta bir oyunu ücretsiz olarak oyunculara sunuyor. Normalde bu oyunun ismini verirlerdi. Fakat bu hafta ‘gizemli oyun’ olarak karşımıza çıktı.


Göz atmak isteyebilirsiniz; Cyberpunk 2077 Steam’de İndirimde!


Epic Games Store’da bu haftanın oyunu: 420 TL değerindeki NBA 2K21

Bugün o oyunu öğrendik. 419 TL değerindeki NBA 2K21 bu hafta için ücretsiz oldu. NBA 2K serisinin son oyunu olan bu oyunu sevenlerdenseniz hemen bu linkten oyunu ücretsiz olarak satın alabilirsiniz.

Epic Games Store'da NBA 2K21 ücretsiz
Epic Games Store’da NBA 2K21 ücretsiz

Satın almak için sayfaya girdiğinizde ‘Yükle’ tuşuna basmanız ve giriş yapmanız gerekiyor. Sonrasında ise satın alma işlemini ücretsiz olarak gerçekleştirip platformun aracı ile oyunu bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.

Bu oyunda kendi özel MyPLAYER’ınızı oluşturup, basketbol kariyerinizde ilerliyorsunuz. Hayalinizdeki takımı kurarak günlük ve haftalık görevlerle ödüller kazanabilirsiniz. Aynı zamanda oyunu bir arkadaşınıza karşı da oynayabiliyorsunuz.

Oyunun görsel sunumu da oldukça etkileyici. Ayrıca yapay zekaya karşı oynama modu da mevcut. Eğer basketbol hayranıysanız bu oyunu 27 Mayıs tarihine kadar edinebilirsiniz.

Ek olarak, haftaya ücretsiz olacak oyun da ‘gizemli’ bir oyun. Öğrenmek için takipte kalın!

NBA 2K21 sistem gereksinimleri:

Minimum:

Önerilen:

Ek olarak, ilk yüklemede Epic doğrulaması için tek seferlik internet bağlantısı gerekiyor. Bir de oyun Epic Games hesabı gerektiriyor.
Exit mobile version