Epic Games Store’da 159 TL Değerindeki Oyun Ücretsiz

Epic Games Store, her hafta ücretsiz verdiği oyunlara hız kesmeden devam ediyor. Bu haftanın ücretsiz oyunu 159 TL değerindeki bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Geçen haftanın ‘gizemli oyun’unu şimdi öğreniyoruz.

Bu hafta Epic, 159 TL değerindeki Control adlı oyunu ücretsiz olarak kullanıcılara veriyor. Şirket, 2020 yılından beri her hafta ücretsiz oyun vermeye devam ediyor. Son birkaç haftadır bu oyunlar önceden açıklanmıyordu. Birkaç haftadır oyunların hangileri olduğunu ücretsiz olduğu tarihte öğreniyorduk. Bu haftanın gizemli oyunu ise Control oldu.

Epic Games Store'da Control ücretsiz
Epic Games Store’da Control ücretsiz

İlginizi Çekebilir: Games United ile Yeni Bir Gaming Dönemi


Epic Games Store’da bu hafta 159 TL değerindeki Control ücretsiz

Finlandiyalı stüdyo Remedy Entertainment tarafından geliştirilen bu oyun aksiyon-macera türünde karşımıza çıkıyor. Oyun üçüncü şahıs açısından oynanıyor. Bu oyunda New York şehrinde oynuyorsunuz. Gizli bir büroda dünya dışı bir tehditle savaşmak için müdür olup kontrolü ele alıyorsunuz.

Epic Games Store’da Control ücretsiz

Bu oyunda doğaüstü yetenek ve güçleriniz de var. Aynı zamanda da dünya dışı bir istila ile savaşıyorsunuz. Bu dünya içerisinde duyarlı ortamlarla etkileşime geçip bunlarda ustalaşmanız gerekiyor. Aynı zamanda ekipmanlarınızı da özelleştirebiliyorsunuz.

Control oyununda Jesse Faden isimli karakterin öyküsüne ve Müdür oluşunun ardından cevap aramasına tanıklık ediyorsunuz. Aynı zamanda bu öyküde karşılaştığınız diğer karakterlerin öykülerini de görüyorsunuz. Bu esnada da, diğer büro ajanlarıyla gizli deneyleri ve sırlarını keşfedebiliyorsunuz.

Oyunu satın almak için bu bağlantıya gidebilirsiniz. Ancak oyun için 18 yaş ve üzeri olmanız gerekiyor. Bunun dışında, yükle butonuna bastıktan sonra giriş yaparak oyunu ücretsiz olarak satın alabilirsiniz. Bu kampanya, 17 Haziran tarihinde saat 18:00’da sona eriyor. 17 Haziran tarihinde ise yeni bir oyunla Epic karşımıza gelecek.

Control sistem gereksinimleri:

Minimum:

Önerilen:

Exit mobile version