Epic Games Store Ücretsiz Oyunu Belli Oldu

Epic Games Store yeni bir ücretsiz oyun veriyor. Daha önce ücretsiz olarak sunulan bir oyun yeniden sunularak gelecek haftanın ücretsiz oyununu oluşturmuş oluyor.

Epic Games Store, haftalık olarak yeni ücretsiz oyunlar dağıtıyor. Kullanıcılar bir sonraki ücretsiz tekliflerini her Perşembe TSİ 19.00’da alıyor. Epic Games Store, hayranlara dijital kütüphaneleri için yeni bir ücretsiz oyun vermenin yanı sıra; bir sonraki hafta nelerin geleceğini açıklamak için Perşembe günleri saat 19:00’u kullanıyor.

Epic Games Store Haftanın Oyunu: Daemon x Machina

27 Ocak Perşembe bu kuralın istisnası değil. Epic Games Store yeni bir ücretsiz oyun sunarken gelecek hafta ne olacağını da açıklıyor. Şu an itibariyle store kullanıcıları, mecha aksiyon oyunu Daemon x Machina’yı ücretsiz olarak talep alabilirler. Daemon x Machina aslen Nintendo Switch’e özel bir oyundu. Ancak sonunda PC’ye çıktı. Yayınlandığı sırada biraz karışık eleştiriler aldı. Ancak yine de türün hayranlarına hitap etmeli.

Gelecek Haftanın Oyunu Belli Oldu

Daemon x Machina, 27 Ocak Perşembe gününden 3 Şubat Perşembe günü saat 19.00’a kadar platformun ücretsiz oyunudur. Bu noktada bir sonraki ücretsiz oyunla değiştirilecektir. Gelecek haftanın ücretsiz oyunu eski Nadir geliştiricilerden oluşan bir stüdyo olan Playtonic’ten çok beğenilen bir 2D platform oyunu olan Yooka-Laylee and the Impossible Lair.

Epic Games Store Ücretsiz Oyunlar Şubat 2022

Daemon x Machina (27 Ocak – 3 Şubat arası)
Yooka-Laylee and the Impossible Lair (3 Şubat – 10 Şubat arası)

Yooka-Laylee and the Impossible Lair’in Epic Games Store’un ücretsiz oyunlarından biri olmasıyla ilgili ilginç olan şey; aslında daha önce bu platform aracılığıyla ücretsiz olarak verilmiş olmasıdır. Aslında Yooka-Laylee and the Impossible Lair, Epic Games Store’un 2019’un sonunda gerçekleşen 12 Günlük Ücretsiz Oyunlar etkinliği sırasında hediye ettiği ücretsiz oyunlardan biriydi.

Bunu göz önünde bulundurarak, koleksiyonlarında Yooka-Laylee and the Impossible Lair’e sahip birçok kullanıcı olması oldukça olası. Bu nedenle gelecek haftaki teklif onları hayal kırıklığına uğratabilir. Ancak, Yooka-Laylee and the Impossible Lair ilk kez ücretsiz olduğu zaman hak talebinde bulunmayı kaçıranlar kesinlikle var. Bu nedenle oyunu şimdi koleksiyonlarına ekleme fırsatını şüphesiz takdir edecekler.

Buradaki ücretsiz oyunlarını düzenli olarak talep eden herkes; koleksiyonunda Yooka-Laylee serisinin tamamına sahip olmalıdır. Yooka-Laylee and the Impossible Lair birkaç kez ücretsiz olarak verilmekle kalmadı. Orijinal Yooka-Laylee geçmişte de oyun platformunun ücretsiz oyunuydu. Her durumda, Epic Games Store kullanıcıları Daemon x Machina’yı şimdi talep edebilir. Ayrıca daha önce talep etmediklerini varsayarak Yooka-Laylee ve Impossible Lair’i önümüzdeki hafta ücretsiz olarak alabilirler.

Exit mobile version