Epic Games Store Relicta Oyununu Ücretsiz Yaptı

Relicta şu anda Epic Games Store'da ücretsiz bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. İşte Relicta oyunun sistem gereksinimleri ve detayları...

Epic Games Store oyun platformunun bu haftaki ücretsiz oyunu Relicta oldu. Epic Games’in dijital oyun dağıtım platformunda bir veya daha fazla ücretsiz oyun sunduğu iyi bilinmektedir. Ücretsiz olarak sunulan oyunların listesi çok büyük ve büyümeye devam ediyor. Bu stratejinin Epic Games’e ne kadara mal olduğu konusunda pek çok spekülasyon ortaya çıktı. Ancak gerçek şu ki, platform birçok kişi için video oyunları satın almak ve oynamak için sağlam bir seçim haline geldi.

Dahası, geçmişte Metro Exodus, Borderlands 3 ve Tom Clancy’s The Division 2 gibi oyunlarla büyük tartışmalara yol açsa da; oyuncular belirli oyunların Epic Games Store’a özel olarak çıkışını görmeye alışmış duruyor.

Epic Games Store Relicta Oyununu Veriyor

Oyuncu tarafında ise kampanyadan yararlanmamanız için hiçbir neden yok. Ayrıca haftalık olarak alabileceğiniz ücretsiz oyunlara göz atmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Bunları, yoksa ücretsiz olarak oluşturabileceğiniz Epic Games Store hesabınızla talep etmeniz yeterlidir. Bunlar platformdaki oyun kitaplığınıza kalıcı olarak eklenecektir. Bu hafta Relicta’yı ücretsiz alabilirsiniz.

Relicta Oyunu Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Relicta, sizi Ay’a götüren birinci şahıs fizik tabanlı bir bulmaca oyunudur. Oyunda, uydu yüzeyinde terk edilen bir üste mahsur kalan bir fizikçi rolünü üstleniyorsunuz. Kızınızı kurtarmanın bir yolunu bulmak için yerin sırlarını keşfetmek için araştırma yapmalısınız. Ayrıca bu kolay bir iş olmayacaktır. Relicta, çözmek için manyetizma ve yerçekimini ve tüm zekanı kullanmanı gerektiren birçok bulmacayla sana meydan okuyor.

Bu bilim kurgu psikolojik gerilim filmi kesinlikle sizi bir süre meşgul edecek. Ancak farklı bir deneyim türü arıyorsanız; Relicta’nın yerini önümüzdeki Perşembe günü heyecan verici bir mekanik nişancı olan Daemon X Machina alacak. Karşılaştırma aracımızın Epic Games Store’daki en sevdiğiniz oyunlar için en iyi fiyatları da içerdiğini unutmayın.

Oyunun Normal Fiyatı ve Sistem Gereksinimleri

İndirimde olmadığında veya bir freebie olmakla meşgul olmadığında, Relicta’nın satın alınması 19.99 dolara mal oluyor.

Relicta oyununu oynamak için minimum gereksinimler şunlardır:

İşletim Sistemi: Windows 7 64 bit
İşlemci: Core i3 / Athlon 64 X2 6400
Bellek: 4 GB RAM
Grafikler: NVIDIA GeForce GTX 560 / ATI Radeon HD 5770
Depolama: 12 GB kullanılabilir alan

Relicta, 27 Ocak’a kadar Epic Games Store’da talepte bulunmak için ücretsizdir. Ücretsiz turun devamında, daha önce belirtilen tarihte başlayacak olan DAEMON X MACHINA’nın bir kopyası var.

Exit mobile version