Epic Games Store, Rage 2 ve Absolute Drift oyunlarını ücretsiz yaptı

Yine bir Perşembe günü, haftanın en iyi ikinci günü ve söz verildiği gibi Rage 2 ve Absolute Drift: Zen Edition artık Epic Games Store’da ücretsiz.

Absolute Drift’e tüm saygımla, Rage 2’nin buradaki en büyük cazibe olduğunu söylemenin adil olduğunu düşünüyorum. Harika değil. Aslında, 2019 yapılan oyun incelemesinde “unutulabilir bir açık dünya, zayıf bir hikaye ve korkunç bir araç kullanımı” olduğu ifade edilmişti. Ancak gerçek atışlar o kadar iyi ki, yine de % 70 puan verilmişti.

Xbox Series X ve S için yeni bir FPS Boost modu çıktı

Oyun incelemesinde “Anın sıcağında, düşmanlar tarafından kuşatılmış, zincirleme güçler ve o gürleyen silahları ateşleyerek, Rage 2’nin yumuşak dünyasını ve hikayesini unutuyorum. Çatışma, oyunun sorunlarından güçlü bir dikkat dağıtıcıdır – en azından silah sesleri durana kadar.” yorumları yapılmıştı.

O halde, oyuna en iyi yaklaşımın patlamaya devam etmek olduğu bana oldukça açık görünüyor.

İŞTE EPIC GAMES STORE’DAKİ RAGE 2 VE ABSOLUTE DRIFT OYUNLARININ DETAYLARI

Absolute Drift, altı farklı arabayı üç modda yukarıdan aşağıya bir bakış açısıyla sürükleme sanatında ustalaşacağınız biraz daha incelikli bir deneyimdir. Ralli sürüşüne minimalist yaklaşımı, belli ki ana akım bir FPS’den daha niş bir kitleyi hedefliyor, ancak yaptığı şeyi çok iyi yapıyor ve Steam’deki 1700’den fazla kullanıcı incelemesinin yüzde 90’ı olumlu.

Rage 2 ve Absolute Drift: Zen Edition 25 Şubat’a kadar ücretsiz. Sıradaki: Tuhaf, affetmeyen deniz kabusu Sunless Sea. Daha da fazla ücretsiz oyun için, en iyi ücretsiz PC oyunları, Steam’deki en iyi ücretsiz oyunlar, en iyi tarayıcı oyunları ve şu anda alabileceğiniz tüm ücretsiz oyunlar listemize girdiğinizden emin olun.

Ne yazık ki, Rage 2 2019’da piyasaya sürüldüğünde pek iyi karşılanmadı. Metacritic sayfasına üstünkörü bir bakış, ortalama 5.5 / 10 kullanıcı puanını gösteriyor. Bunun nedeni, oyunun esasen etrafta dolaşmak ve bir şeyler vurmaktan ibaret olması olabilir, bu da bir süre sonra biraz tekrarlanabilir. İd Software bu tür oyunları yapmakta başarılı olsa da, Rage 2 en iyi eserlerinden biri değildi.

Exit mobile version