Epic Games Store Günün Ücretsiz Oyununu Açıkladı

Epic Games Store, 19 Aralık için ücretsiz olarak verdiği oyunu açıkladı. Gelin detaylara bakalım...

Epic Games Store, kullanıcıların talep edebileceği yepyeni bir oyun yayınladı. Platformun Aralık 2021 için ücretsiz gizemli oyunlar promosyonuna devam ediyor.

Epic Games Store’un Aralık ayının her günü ayrı bir oyunu ücretsiz haline getirmesi bir gelenek haline geldi. Oyun platformu her gün dijital bir varış takvimi gibi yeni ücretsiz oyunlar yayınlıyor. Bu gizemli oyun promosyonu her yıl olduğu gibi bu yılda devam ediyor. Oyun kanalı ücretsiz gizemli oyun promosyonu Aralık 2021 için geri döndü. Oyun platformu her gün TSİ 19:00’da yeni bir ücretsiz oyun veriyor.

Epic Games Store Yeni Oyunu The Vanishing of Ethan Carter

Şimdiye kadar Epic Games Store ücretsiz oyunları Shenmue 3, Neon Abyss ve Remnant: From the Ashes’tan oluşuyordu. Ancak şimdi dördüncü ücretsiz gizemli oyun mevcut. Daha önce sızdırıldığı gibi, dördüncü ücretsiz Epic Games Store gizemli oyunu; Epic Games Store kullanıcılarının şu anda talep edebileceği The Vanishing of Ethan Carter’dan başkası değil. Ancak başlatıcı aşırı trafik nedeniyle en iyi şekilde çalışmıyor olabilir.

Oyunlar Ücretsizdir

Kullanıcılar oyun platformu başlatıcısına atlayabildiklerinde, koleksiyonları için The Vanishing of Ethan Carter’ı hiçbir ek ücret ödemeden sahip olacaklar. Diğer “ücretsiz” oyun promosyonlarından farklı olarak; Epic Games Store ücretsiz oyunları gerçekten ücretsizdir. Herkesin bir abonelik hizmeti veya benzeri bir şey için bir kuruş ödemeden oyunları talep etmesine olanak tanır.

Ücretsiz Gizem Oyunları Listesi

The Vanishing of Ethan Carter (19 Aralık)
Remnant: From the Ashes (18 Aralık)
Neon Abyss (17 Aralık)
Shenmue 3 (16 Aralık)

The Vanishing of Ethan Carter Oyunu Hakkında

The Vanishing of Ethan Carter’ın tam olarak neyi içerdiğini merak edenler için; oyuncuların talihsiz Carter ailesine ne olduğunu çözmesi gereken ödüllü bir 2014 gizem oyunu. The Vanishing of Ethan Carter, oyuncuların kendi dünyasında serbest kalmalarını sağlar. Böylece çözmeleri gereken bulmacalar ve üstesinden gelmeleri gereken diğer engellerle gizemi kendi başlarına çözebilirler.

The Vanishing of Ethan Carter, Epic Games Store’da 20 Aralık TSİ 19:00’a kadar ücretsiz olacak. Bu noktada, ne olursa olsun bir sonraki ücretsiz oyunla değiştirilecek. Oyun platformu gizemli oyunlarının geçen yıl nasıl sızdırıldığının aksine; bu yılki promosyon için güvenilir bir ücretsiz oyun listesi henüz çevrimiçi olarak sızdırılmadı. Bu yüzden, bir sonraki ücretsiz oyununun ne olacağı gerçekten kimsenin tahmininde değil. Ancak neyse ki hayranlar kendileri için öğrenmek için o kadar beklemek zorunda kalmayacak.

Bir sonraki ücretsiz oyun, The Vanishing of Ethan Carter’ın yerini aldığında 20 Aralık’ta TSİ 19:00’da satışa çıkacak. Bu nedenle kullanıcıların sırada ne olduğunu öğrenmek için yaklaşık bir gün beklemesi gerekiyor.

Exit mobile version