Epic Games Store 10 Şubat Ücretsiz Oyunu

Epic Games Store, kullanıcıların gelecek hafta kütüphaneleri için ne talep edebileceklerini onaylarken yeni bir ücretsiz oyun veriyor.

Epic Games Store kullanıcıları, her Perşembe saat 19:00’da başlatıcıyı yükleme ve en yeni ücretsiz oyunu alma zamanının geldiğini biliyor. Geçen haftaki Epic Games Store ücretsiz oyunu Yooka-Laylee and the Impossible Lair ile değiştirilen üçüncü şahıs aksiyon mecha oyunu Daemon x Machina idi.

Yooka-Laylee and the Impossible Lair, platform kullanıcılarının şu andan itibaren 10 Şubat Perşembe günü saat 19.00’a kadar talep etmeleri için ücretsiz. Orijinal Yooka-Laylee oyununun devamı niteliğindedir. Ancak 3D platform oluşturmak yerine, dünya dışı keşiflerle karışan 2D platform oyununa odaklanır. Orijinal oyunla karşılaştırıldığında, Yooka-Laylee and the Impossible Lair, piyasaya sürüldüğü sırada çoğunlukla olumlu eleştiriler aldı. Birçoğu zorluğu ve mizah anlayışı nedeniyle onu övdü.

Epic Games Store Ücretsiz Oyunu Yayınlarken, Sonraki Haftanın Oyununu da Duyuruyor

Platform ne zaman yeni bir ücretsiz oyun yayınlasa; hayranlara gelecek haftanın ücretsiz oyun teklifinin ne olacağına da bir göz atıyor. Böylece hayranlar, dijital kütüphaneleri için Yooka-Laylee ve İmkansız İni’yi talep etmek üzere oyun kanalı başlatıcısına atlarken; 10 Şubat’tan itibaren kendilerini nelerin beklediğini de görüyorlar.

10 Şubat günü saat 19.00’da Yooka-Laylee and the Impossible Lair, Epic Games Store ücretsiz oyun programından kaldırılacak. Oyun Windbound ile yer değiştirecek. Windbound, hayatta kalma oyun mekaniklerini anlatı odaklı bir şekilde birleştirir. Bu tür oyunları seven hayranlara çok hitap eder. Bununla birlikte, Windbound’un piyasaya sürüldüğü sırada karışık eleştiriler aldığı belirtilmelidir.

Windbound  Oyunu Daha Önce Verilmişti

Windbound oyunuyla ilgilenen Yooka-Laylee and the Impossible Lair’den daha fazla oyun platformu kullanıcısı vardır. Yooka-Laylee and the Impossible Lair, Windbound’dan daha yüksek inceleme puanlarına sahip olsa da; aslında bu, zaten ücretsiz olarak verilen bir tekrar oyunudur. Bazılarının hatırlayacağı gibi, Epic Games Store’un 2019’daki 12 Günlük Ücretsiz Oyun etkinliği; tekliflerden biri olarak Yooka-Laylee and the Impossible Lair’i içeriyordu.

Durum ne olursa olsun, Epic Games Store kullanıcıları, ilk verildiğinde yapmadıysalar Yooka-Laylee and the Impossible Lair’i şimdi talep etme hakkına sahipler. Ayrıca önümüzdeki hafta Windbound’u talep edcekler. Windbound’u talep edebildiklerinde, bu platform kullanıcıları 17 Şubat – 24 Şubat arasındaki ücretsiz oyunun ne olacağını görme şansına sahip olacaklar.

Exit mobile version