Epic Games İndirimleri Neden Sürekli Yapılıyor

Oyun severlerin yakından takip ettiği Epic Games indirimleri, son hızıyla devam ediyor. Peki bu platform neden sürekli indirim yapma gereği duyuyor.

Dünyanın en büyük oyun platformlarından bir tanesi olarak sayılabilecek Epic Games, özellikle bu aralar son derece hareketli. Şirket her hafta ücretsiz olarak bazı oyunlar dağıtıyor. Elbette oyunların genellikle biraz daha düşük bütçeli olduğunu söyleyebiliriz. Ancak yine de bu bir gelenek haline geldi. Önemli olan daha çok bu nokta zaten.

Özellikle pandemi süreci ile birlikte herkes eve kapandı ve oyunlara karşı aşırı bir talep oluştu. Bu durum aynı zamanda oyun şirketlerinin işine geldi. Neredeyse hepsi mevcut durumdan son derece memnun diyebiliriz.

Epic Games indirimleri neden her hafta yapılıyor

Oyun kütüphaneleri sağlayan platformlar indirim üstüne indirim yapmaya çalışıyor. Bunların başında Epic Games geliyor. Her hafta düzenli olarak kullanıcılara sunulan bu indirimler, oyunlara olan ilginin artırılmasını amaçlıyor.

Epic Games indirimleri

Oynanan oyunlar ne kadar küçük çaplı ve grafik özellikleri bakımından düşük olsa bile yine de büyük rağbet görmeyi başarıyor. Epic Games gibi platformlar bu durumun farkında ve bunu sonuna kadar da kullanma amacında.

Bir ara GTA V oyunu bile Epic Games tarafından ücretsiz bir şekilde sunulmuştu. Hem kullanıcı sayısını hem de oynanan oyunları artırmak isteyen platformlar, muhtemelen ilerleyen dönemlerde daha farklı kampanyalara girişecek. Peki siz Epic Games kampanyalarından hoşlanıyor musunuz? Yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version