Epic Games bugün Inside oyununu ücretsiz yaptı

Epic Games yılbaşı hediyelerine Noel arifesinde ‘Inside’ ile devam ediyor. Bu kasvetli mi kasvetli, anlatı odaklı bulmaca platform oyunu Inside hiçbir ücret ödemeden Epic Games Store’den indirilebilir. Bu oyun önümüzdeki 24 saat boyunca ücretsiz olarak almanız için hazır.

Inside adını duymadıysanız, Danimarka stüdyosu Playdead’in diğer ünlü eseri Limbo’yu biliyor olabilirsiniz. Bu, Epic’in bu yılki ücretsiz oyunlar listesinde yer almasa da, Playdead’in daha yenisi olan Inside sadece bugün için ücretsiz olacak. Stüdyonun yaklaşan oyunu, başka bir 2.5D platform oyunu. Muhtemelen aynı güzel ve cesur dünyayla gelene kadar sizi yönlendirmeli.

KFC, tavuğunu ısıtabilen bir oyun konsolu duyurdu

INSIDE, EPİC GAMES DIŞINDA STEAM’DE İNDİRİMDE

Bu arada, hem Limbo hem de Inside, Steam’de % 75 indirimli. Bu mücevheri Valve’in platformunda denemeyi tercih ediyorsanız, diğer birçok mükemmel oyunun yanı sıra 2020 Kış İndirimi için çok ucuz bir ücrete alarak indirilebilirsiniz.

Yeni bir Playdead oyunu bekliyorsanız, muhtemelen biraz zaman alacağı için bazı kötü haberlerimiz var. Stüdyonun yaklaşan projesi Ocak 2017’de piyasaya sürülürken Inside 2016’da düştü. Yeni oyun hakkında henüz çok fazla şey açığa çıkmadı. Ancak bilimkurgunun Inside ve Limbo ile aynı damarda olduğu gerçeği dışında.

Epic Games kendi ücretsiz hediyesini sunarken, Brigador yarın Noel Günü’ne kadar GOG’da hiçbir ücret ödemeden kapılmaya hazır. Bu arada, Humble Bundle, oyunlarda kadın kahramanları kutlayan bir indirim düzenliyor. Bu tamamen ücretsiz değil, ancak yine de kontrol etmeye değer. Sonuç olarak, 2020 tatil sezonunda deneyebileceğiniz çok şey var.

EPIC GAMES ÜCRETSİZ OYUNLARI INSIDE SONRASINDA DEVAM EDİYOR

Sızan liste, şimdiye kadar olduğu gibi doğru olmaya devam ederse yarın, Noel Günü, Darkest Dungeon Epic Games Store’da ücretsiz olabilir. O zamana kadar, sonraki giriş yayınlanmadan önce Inside’ı kitaplığınıza eklemek için 24 saatiniz var. Henüz açıklanacak şaşırtıcı yedi oyun daha olduğu için önümüzdeki hafta boyunca her gün giriş yaptığınızdan emin olun.

Exit mobile version