Epic Games bu haftanın ücretsiz oyununu açıkladı

Epic Games Store, Aralık 2018’de müşteriler için piyasaya sürüldüğünden beri, mağazaya yeni yüzler kazandırmak için ücretsiz oyunlar sunuyor. Grand Theft Auto 5 ve Star Wars: Battlefront 2’den Watch Dogs 2 ve Alien Isolation’a kadar mağaza, son iki yılda bazı büyük oyunları kullanıma sundu. Bu hafta da farklı değil.

İŞTE EPIC GAMES ŞUBAT İLK HAFTASI OYUNLARI

Epic Games Store, Dandara’nın geçen haftaki teklifini piyasaya sürerken, oyuncuların önümüzdeki hafta neler bekleyebileceklerini güncelledi. Oyun platformu haftalık ücretsiz kampanyalarına iki yeni oyun ekledi. Şu anda mevcut olanlara gelince, Epic Games Store hesabına sahip oyuncular, For the King ve Metro: Last Light Redux’u 11 Şubat’a kadar alabilirler. Her iki oyun da önümüzdeki hafta Halcyon 6 ile değiştirilecek.

Valve, Corsair nedeniyle 4 milyon dolarlık tazminat ödeyecek!

METRO: LAST LIGHT REDUX İLE İLGİLİ DETAYLAR

Üçlünün en büyüğü, 4A Games’in ikinci Metro unvanının yeniden düzenlenmiş teklifi olan Metro: Last Light Redux. Oyuncuların Rus metro tünellerini birbirine bağlayan kıyamet sonrası bir toplumda yaşayan bir hayatta kalan Artyom rolünü üstlendiği 2010’daki selefi Metro 2033’ten devam ediyor. 4A’nın ikinci hikayesi, Artyom’un gizemli Dark Ones hakkında daha fazlasını keşfetme arayışını takip ediyor. Daha büyük seviyeler, daha fazla derinlik ekliyor. Çok daha yetkin bir hayatta kalma korku deneyimi için önceki oyunun oynanışını iyileştiriyor.

FOR THE KING OYUNU İLE İLGİLİ DETAYLAR

For the King ise benzersiz ve zorlu bir macera yaratmak için roguelike ve masa üstü unsurları birleştirmeyi amaçlayan stratejik bir RPG. Tek oyunculu olarak veya hem çevrimiçi hem de yerel ortak modda oynanabilir. Oyuncularla tek başına veya bir arkadaşıyla bir maceraya atılabilir. Görevler, etkinlikler ve oyunun haritası, For the King içinde prosedürel olarak oluşturulur. Epic Games sürümü, tüm çeşitli genişletmelerini içerecek. Yani oyuncuların deneyimlemek için saatlerce oynayacağı anlamına gelir.

Gelecek haftanın başlığına gelince, Halcyon 6, oyuncuların bir uzay gemisini ve mürettebatını yönetmek zorunda olduğu retro bir uzay stratejisi RPG’si. Temel bina, geniş bir mürettebat işe almak ve onları taktik savaşta savaşmak için kullanmak gibi oyunun büyük bir parçası. Başlık aynı zamanda, Halcyon 6 uzay gemisini dünyaya saldırmak isteyen tehlikeli bir yabancı türe karşı silah haline getirmek için yeniden inşa eden bir grup insanın ardından güçlü bir hikayeye sahip olacak. Oyun, 11 Şubat’tan itibaren indirilebilecek. Oyun 18 Şubat’a kadar vitrinde ücretsiz kalacak. Bu tarihte başka bir habersiz ücretsiz oyunla değiştirilecektir.

Exit mobile version