En şık kulaklıklar

Kulaklıklar günlük hayatımızın en vazgeçilmez öğelerinden biri. Gerek spor esnasında müzik dinlerken ya da telefon görüşmelerimiz sırasında bizim en yakın arkadaşımız olan kulaklıkları, piyasada pek çok marka ve özellikte bulmamız mümkün. Üretici firmalar eskiye göre artık kulaklıkların tasarımlarına da oldukça önem göstermeye başladılar. Müzik dinlerken bile şık görünmenin yolu bu özel tasarımlı kulaklıkları kullanmaktan geçiyor. Yazımızda piyasada bulabileceğiniz belli başlı, en şık duran kulaklıkları derledik.

Libratone Q Adapt Lightning

Apple cihazlar için lightning bağlantısına sahip olan Libratone Q Adapt, kumaş kaplama kablosu ve kulağa ‘gerçek anlamda’ tam oturan zarif dizaynıyla dikkat çekmeyi başaran bir model. Teması anında neredeyse hiç rahatsızlık hissettirmeyen bir model. Çevre gürültüsünü önleme özelliğine sahip olan kulaklık gri, siyah gibi uyumlu renk seçenekleriyle satın alınabiliyor. Çeşitli ekolayzer seçimleri ile rafine bir ses deneyimi sunuyor.

Apple AirPods

Günlük hayatta oldukça sık rastladığımız kulaklıklardan biri kuşkusuz Apple’ın AirPods’u. Hem Radikal tasarımıyla hem de ultra hafif ve kompakt yapısıyla pek çok kişinin öncelikli tercihi olan bu kulaklıklar piyasada resmen yeni bir devrin başlangıcı oldu. Ufak boyutlarına rağmen oldukça başarılı bir ses deneyimi ve performans sunan Airpods aynı zamanda Apple’ın minimalist tasarımı anlayışıyla yoğrulmuş oldukça şık ve zamansız bir model.

Kablosuz kulaklık tasarımının en güzel örneklerinden biri olan AirPods, şarj kutusundan çıkardığınız an açılıp otomatik olarak Apple cihazlarınızla bağlantı kurabiliyor. Kulaklıkların her birinin üzerinde bulunan bir çift optik sensör yardımıyla AirPods kulağınıza takılı olup olmadığını algılayabiliyor ve duruma göre çeşitli fonksiyonlarını otomatik olarak yönetebiliyor. Oldukça kısa bir süre içinde şarj olabilen kulaklıklar toplamda 24 saatten uzun bir dinleme süresi sunuyor.

B&O Play Beoplay H4

Bang & Olufsen’in bu şık tasarımlı kablosuz kulaklıkları size oldukça kaliteli bir ses deneyimi sunmayı vaat ediyor. Beoplay H4’ün kulak pedleri üzerinde ve kafa üstü bandında yumuşak bir deri malzeme kullanılmış. Ürünün geri kalan bölümlerinde ise paslanmaz çelik ve alüminyum detaylar göze çarpıyor. Her türlü giyim tarzına uyacak renk seçenekleri bulunan Beoplay H4, İskandinav tasarımını üstün bir performansla buluşturan oldukça başarılı bir model.

Bose SoundSport Wireless

 

Bose SoundSport kablosuz kulaklıklar özellikle spor yapan kişilerin kullanımına uygun tasarlanmış Bluetooth’la çalışan bir ürün. Hafif yapısı ve kulağa tam oturması itibariyle Bose SoundSport’u kullanırken herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmıyorsunuz. Pek çok renk seçeneği bulunan Bose kulaklıkların özellikle Aqua rengi bir harika görünüyor. Ürün, kesinlikle rahatlığı ve şık renk seçenekleri ile öne çıkan bir ürün.

Coloud No8

İşte karşınızda bütçe dostu kablolu bir kulaklık modeli. Gri renkli tasarımıyla da oldukça sevimli durduğunu söyleyebiliriz. Ürün kumaşla kaplanmış bir yapıya sahip ve dilerseniz kulaklık pedlerini yıkayabilirsiniz. Titiz kullanıcılar için ideal.

Master&Dynamic ME05

Siyah renkli tasarımı altın rengi detaylarla birleştiren ME05 oldukça şık görünen bir kablolu kulak içi kulaklık. Ürünün siyah plastikten yapılmış kablosu üzerinde çene hizasında bir mikrofon ve kolay kullanım için üç tuşlu bir uzaktan kumanda bulunuyor. Yüksek bir ses performansına sahip olan kulaklığın bas seviyesi ise ortalamanın biraz üzerinde.


 

Exit mobile version