Göz Kırpmadan İzleyeceğiniz Zombi Animeleri

Zombi animeleri arayışında olanlar, sizi ekrana bağlı tutacak olan o harika animeleri bulmanızı sağlayacak bir listemiz var.

En İyi Zombi Animeleri

Zombi animeleri, dünyanın en sevilen çizim stillerinden biri olan anime tarzının harika bir şekilde kullanılması ile ortaya koyulan harika yapımlardan oluşuyor.

Korku türünün en popüler alt türlerinden biri hâline gelen zombi türünün anime tarzına özgü bir şekilde yorumlanmasının nasıl olacağını merak ediyorsanız bu listede yer alan animelere bir şans vermek isteyebilirsiniz.

En İyi Zombi Animeleri

Her zombi yapımında farklı zombiler görülür. Bir diğer deyişle tek tip zombi yoktur. Bazı yapımlarda zombiler çok yavaş hareket ederken bazılarında çok hızlı olabilirler. Bazılarında sadece kafalarına ateş edildiğinde ölürlerken bazılarında vücutlarının herhangi bir yerinden vurulduğunda ölebilirler.

Yukarıdaki animeleri aşağıda daha detaylı bir şekilde ele aldıkça siz de bu farklılıkları göreceksiniz.

Tokyo Ghoul

Tokyo Ghoul, standart zombi anlayışından çok farklı bir animedir. Acımasız, insanları yemek isteyen yaratıklarla dolu bir yer hâline gelen Tokyo’da hayatta kalmış insanlar dışarıdaki vahşi yaratıklardan korunmak zorundadır.

Hayatta kalanlar söz konusu yaratıklara karşı çok dikkat etmelidir çünkü bu yaratıklardan bazıları, insan kılığına girebilmektedir.

Hellsing

Vampir animeleri listemizde de yer verdiğimiz Hellsing, izleyicilere çok farklı bir evren sunuyor. Bu anime, insanları zombileştiren vampirlere karşı mücadele veren Hellsing’in vazgeçilmez silahının özel bir kurtarma görevine gönderilmesi ile başlıyor.

Bir vampir avcısı olan Alucard, kurtarma görevini yaparken yaralanan genç polisi kurtarmak için onu vampire dönüştürüyor.

Hellsing bittikten sonra Hellsing Ultimate’i de izleyebilirsiniz. Bu da orijinal animeye bağlıdır ama orijinalinden birkaç önemli farkı vardır. Bunları izledikçe siz de fark edeceksiniz.

Seoul Station

Seoul Station kesinlikle bu listede olmayı hak eden zombi yapımlarından bir tanesidir. Tipik bir zombi filminin tüm aşina olunan unsurlarını içerir. Seyircilere harika bir görsel deneyim sunarken izleyicileri ekrana bağlayacak pek çok olayı da başarılı bir şekilde yansıtır.

School-Live

Görseller başlangıçta o kadar sevimli görünüyor ki bunun bir zombi animesi olduğuna inanamayabilirsiniz. Anime, aynı adlı bir manga serisine dayanıyor. Anime, aynı liseye giden 4 kızın hikâyesini ele alıyor. Bu kızlar, okulun çevresi zombiler tarafından sarıldıktan sonra hayatta kalmanın yollarını aramaya başlıyor.

Exit mobile version