En İyi Oyuncu Kulaklıkları

Oyuncuların Google'da en çok arattığı konuyu sizler için işledik: Son dönemin en iyi oyuncu kulaklıklarını sizler için derledik... Hazırsanız başlayalım.

En iyi oyuncu kulaklıkları Google’da en çok aranan ifadelerden birisi oldu. Biz de bu konuyu ele alarak sizler için en iyi oyuncu kulaklıklarını derledik. Oyun sektörü 2000’li yılların başından itibaren hızla gelişmeye başladı. Yeni teknolojilerin hayatımıza girmesiyle birlikte ekipman ihtiyacı da bir hayli arttı. Oyun konforunu etkileyen en önemli ekipmanlardan biri de şüphesiz kulaklıklar ve 2023 yılında satın alınabilecek çok fazla seçenek mevcut. Sizler için son dönemin en iyi oyuncu kulaklıklarını sıraladık.

Razer BlackShark V2

Oyun ekipmanları alanında dev şirketlerden biri olan Razer‘ın güncellenmiş BlackShark kulaklığı, satın alabileceğiniz kablolu bir kulaklık için ideal tercihlerden biri olacaktır. Ürün, 100 dolarlık mütevazi fiyatıyla kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Ayrıca Razer’ın 200 dolarlık kablosuz V2 Pro modelinin genel özelliklere sahiptir. Ürün, pelüş kafa bandı ve çok fazla baskı yapmayan kulak kapakları ile büyük rahatlık sağlamaktadır.

Kulaklık, 3,5 mm uçlarının takıldığı bir USB ses kartı içerir. Bununla, biraz daha iyi ses kalitesi elde edebiliyorsunuz. Ek olarak bu ses kartını kullanmak, Razer’ın Synapse 3 yazılımında THX uzamsal sesini kullanmanıza olanak tanır; İlgi alanınız ne olursa olsun, kulaklığın 3,5 mm ucunu Nintendo Switch’e bağlayabilirsiniz.

Bose QC 35 II Oyun Kulaklığı

Bose QC 35 II, bir Xbox Series S veya Nintendo Switch’ten daha pahalıya mal olmasına rağmen oyun meraklılarına harika bir konfor sağlıyor. QC 35 II, bluetooth ve kablolu 3,5 mm bağlantı ile hareket halindeyken kullanılabiliyor. Ayrıca gürültü önleyici bir ses kartıyla birlikte geliyor. Listemizde, gürültü engelleme özelliği olan ve Google Asistan gibi sesli asistanları destekleyen tek ürün Bose denebilir.

Ek olarak ürün, bu listedeki en rahat ve hafif seçenekler arasında yer alıyor. QC 35 II, kulaklarınızı sıkıştırmaz veya sertçe baskı uygulamaz. QC 35 II, kullanımı kolay bir mikrofon eki ile hafif ve rahat bir seçenek sunar.

Epos H3Pro Hybrid

Epos H3Pro Hybrid, ideal bir oyun kulaklığından beklenen tüm özelliklere sahip. Ürünün fiyatı da bu doğrultuda belirlenmiş. Oyun tutkunlarının favorisi olan Epos H3Pro, kablosuz kulaklık modellerden biridir. Tıpkı G435 Lightspeed gibi aynı anda 2,4 GHz kablosuz ve Bluetooth’u destekler. Bunun yanında model, birkaç yönden konfor, genel yapı, modern tasarım ve ses kalitesi açısından büyük bir avantaja sahip. Bunların tümü, yaklaşık 311 gramda nispeten hafif kalıyor. Ürün, görünüş ve konfor açısından firmanın kablolu bağlantısına ek olarak Bluetooth desteği de bulunan bütçe dostu H3 Hybrid kablolu kulaklığına benziyor.

HyperX Cloud2O

Susuzluk baş ağrısına ve yorgunluğa neden olarak en sevdiğiniz yapımları oynarken, sizi oyun alanınızdan uzaklaştırabilir. Bu durum oyun dünyasında sık sık karşılaştığımız “susuz kalmayın” gibi sağlıklı bir sloganın ortaya çıkmasına neden oldu. Sonuç olarak su yaşam demekse, bizim için oyun oynamak da yaşama eş değerse, bu durumda doğal olarak su demek oyun oynamakla eştir diyebiliriz. İşte Cloud2O, su içmek için küçük bir hatırlatıcıya ihtiyaç duyan tüm oyuncular için mükemmel bir çözüm sunuyor.

Tüm gün süren yoğun oyun seansları sırasında dikkatinizin dağılması doğal olarak kolaydır. Bu nedenle Cloud2O size bir yudum su içme zamanınızın geldiğini hatırlatır. HyperX’in patentli Swerve teknolojisi, kulaklığa uygun şekilde yerleştirilmiş bir su içme borusunu döndürerek, oyuncuların kulaklığın üzerindeki hazneden istedikleri içeceğe hızlıca ulaşmalarını sağlıyor.

Logitech G PRO X Wireless Kulaklık

Logitech G PRO Serisi oyununu daha da ileriye taşımak isteyenlere ayrıcalıklı bir deneyim sunuyor. Dünyanın sayılı espor profesyonellerinin geri bildirimleri dikkate alınarak titizce tasarlanan, PRO X Wireless Oyuncu Kulaklığı, oyunu profesyonel oynamak isteyenler için kesintisiz oyun deneyimi vadediyor.

Kablosuz oyun kulaklığı G Pro X Wireless en seçkin e-sporcularla birlikte tasarlanan konfor ve dayanıklılığı yüksek performanslı işitme ve konuşma teknolojileriyle birleştirerek, tüm kullanıcıların sesleri bir profesyonel gibi duyabilmesini ve aynı kalitede konuşabilmesini esas alıyor.

Logitech G HUB gelişmiş oyun yazılımı kullanılarak etkinleştirilen Blue VO!CE, temiz ve profesyonel ses iletişimi sağlayan gerçek zamanlı bir mikrofon etkisi yaratıyor. Oyuncular bu sayede seslerini kişisel tercihlerine göre ayarlayabiliyor, böylece takım arkadaşları seslerini daha iyi duyabiliyor ya da profesyonel bir yayıncı gibi ses çıkarabiliyorlar.

SteelSeries Arctis Pro + GameDac

Yüksek duyarlıklı ses oyunla buluşuyor. Üst segmentteki en iyi kulaklık alternatiflerinden biri olan Arctis Pro + GameDAC Yüksek Çözünürlüklü oyun ses sistemi, her bileşeni ile sağlam ve güçlü sesi, titizlikle sunuyor. Bir adet kulaklık ve yanında bir de dijitalden analoga dönüştürücü (DAC) bulunduran sistem, ‘tamamen oyuna yönelik’ olmasıyla dikkat çekiyor. Kayıpsız WAV, FLAC, ve DSD dosyalarının nefes kesen kalitesini deneyimlemek, GameDAC’ın doğal 96 kHZ, 24-bit desteğiyle yüksek çözünürlüklü oyun seslerine şimdiden hazırlık yapmak isteyenler için birinci sınıf alternatif.

Cozoo USB Kulaklık Bağlantısı

Kulaklığınızı güvende, cihazlarınızı şarjlı ve masanızı boş tutun. Bu harika kulaklık askısı, 3M yapışkan bant veya vida kullanarak masanızın altına takılır; daha sonra hızlı ve rahat şarj için iki kanca ve üç USB bağlantı noktası sunar. Hatta güç kablolarının gözden uzak kalması için bonus tel yönetim klipsleri ile birlikte gelir.

Exit mobile version