Tüm Zamanların En İyi Mortal Kombat Karakterleri

En iyi ve en güçlü Mortal Kombat karakterleri ile geçmişe dönmek ve nostalji yapmak ister misiniz? Size özel bir listemiz var!

Mortal Kombat karakterleri sayı bakımından oldukça fazladır ama bazı karakterler var ki oyuncuların gönlünde mükemmel bir yere oturmuştur.

Mortal Kombat’ı türünün diğerlerinden farklı kılan nokta da zaten oyunun karakter yelpazesinin oldukça geniş olmasıdır. Bu kadar çok karakter arasından en iyisini belirleyecek bir seçim yapmak oldukça zor olmalı, öyle değil mi?

En güçlü Mortal Kombat karakterini bulmanızı ve bu sırada nostalji yapmanızı sağlamak için hazırlanan listede birbirinden efsane karakterler bulunuyor. Dilerseniz bu karakterleri ele almaya başlayalım.

En Güçlü Mortal Kombat Karakterleri

En Güçlü Mortal Kombat Karakterleri

1. Blaze

Blaze, uzun bir süre köleliğe mahkûm edilmiş bir kişidir. İlk olarak Mortal Kombat II’de göründü ama sadece göründü, oynamaya açık bir karakter değildi. En son Mortal Kombat: Armageddon’da oynanabilir bir karakter olarak döndü.

Bu karakterin gücünü az çok tahmin edebiliyorsunuzdur. O, ateşle ilgili ne varsa yönetme yeteneğine sahiptir. Karşısındaki karaktere alev topu fırlatabilir, ateş püskürtebilir, birden rakibin arkasında belirlenebilir.

2. Kratos

God of War serisinin ana karakteri olan Kratos, Mortal Kombat’ta (2011) görünmüştür. Oyunun en güçlü karakterlerinden biri olmasının sebebi ise yetenekleridir. Rakibi kör edip sonraki saldırı karşısında savunmasız bırakabilir, rakibe diz çöktürüp suratına yumruk atabilir ve rakibi delip geçerek ona ciddi miktarda hasar verebilir.

3. Ermac

Mortal Kombat ve gücün yan yana olduğu bir listede Ermac’e yer vermemek olmazdı. İlk olarak Ultimate Mortal Kombat 3’te görünen Ermac, bir zamanlar oyuncuların dağıtmak istediği sislerin ardındaki karakterdi. Kendisi uzun bir süre merak konusu oldu çünkü gizem konusunda üstüne yoktu.

Ermac’i güçlü kılan yeteneği telekinezidir. Telekinezi yeteneği sayesinde rakibini kaldırıp yere çarpmadan önce ona sert bir vuruş yapabilir. Kendisini birkaç saniyeliğine havaya kaldırabilir.

4. Shang-Tsung

Shang Tsung, serinin en ünlü kötü karakterlerinden biridir. Oyundaki herhangi birinin şekline bürünebilir, rakibine ateşli kafatası ya da ateşli kafatasları fırlatabilir, ateş topu atabilir, rakibine doğru koşup birden kaybolabilir ve arkalarından belirip saniyeler içinde rakibin sırtına tekme atabilir.

5. Sub-Zero

Sub-Zero, oyuncuların en çok sevdiği karakterlerden biridir ve bunun iyi bir nedeni vardır. Zeminde kayarak rakibin ayaklarını yerden kesebilir, zemini dondurabilir, kendinin buzdan bir klonunu yaratabilir ki ona dokunan herkes donar, soğuk hava yayarak çevresindekileri dondurabilir. Rakibin üzerine buz düşürülebilir, rakip bunu engelleyemez.

Valorant oynuyor musunuz? En iyi Valorant karakterlerini derlediğimiz yazıya da göz atabilirsiniz.

Exit mobile version