En İyi Babalar Günü Hediyeleri

Newtech editörleri babalar günü için her bütçeye uygun teknolojik hediye alternatiflerini bir araya getirdi.

Her yıl Haziran ayının üçüncü pazar günü Babalar Günü olarak kutlanır. Babanıza onu sevdiğinizi göstermek için özel bir güne ihtiyacınız yok ama bugünü atlamak da hiç olmaz.

Hoşlanacağını düşündüğünüz ona özel bir hediye seçmek için çok da fazla süreniz kalmadı. Birbirinden şık ve işlevsel teknolojik ürünler dururken, gömlek, kravat, parfüm, saat, cüzdan gibi ilk akla gelen klasik hediye seçeneklerini bir kenara bırakın. Newtech editörleri seçiminizi kolaylaştırmak için her bütçeye uygun farklı fiyat seçeneklerinde teknolojik hediye alternatiflerini bir araya getiriyor.

İşte Babalar Günü için En İyi Hediyeler

1- Samsung Galaxy Book Pro 360

Bu ince ve hafif 15 inç Windows ikisi bir arada ürünün öne çıkan özellikleri, mükemmel pil ömrü, yüksek kontrastlı OLED ekranı ile Samsung Galaxy telefon ve aksesuar sahipleri için sunduğu çok sayıda çapraz cihaz desteği. Babanız için telefon deneyimine yakın bir dizüstü bilgisayar arıyorsanız çok iyi bir tercih olduğunu söyleyebiliriz.

2- Razer Kiyo X

Razer Kiyo X USB web kamerası, 1080p 30FPS veya 720p 60FPS ile Full HD netlik veya ultra akıcı 60FPS akış seçeneği sunuyor. Razer Synapse’deki tamamen özelleştirilebilir ayarlarla görüntü, yerleşik Otomatik Odaklama ile keskin kalırken video ayarlarını anında özelleştirebilmek de mümkün oluyor. Kiyo X ayrıca, görüntülü konuşmalar ve yayınlar sırasında optimize edilmiş aydınlatma için PC monitörünü ışık kaynağı olarak kullanan özelleştirilebilir bir ücretsiz aydınlatma uygulaması ile birlikte geliyor.

3- Apple MacBook Air

Apple’ın en ince ve en hafif laptopu, hibrit yaşama çok önceden uyum sağlamış gibi. 10 yılı aşkın süredir kompakt ve mobil esaslı bir model sunan MacBook Air serisinin en yeni modeli donanım açısından öncüllerinin fazlasıyla önünde. Performansta sınır tanımayan yeni MacBook Air ile babanız zorlu işlerin üstesinden kolaylıkla gelecek.

4- Logitech Lift Vertical Ergonomik Kablosuz Mouse

Logitech’in Ergo ürün ailesinden Lift Vertical Ergonomik Kablosuz Mouse, çalışan babalar için en ideal hediyelerden… Benzersiz bir deneyim sağlayan ürün, sol el kullanıcıları için de özel bir seçenek sunuyor. Lift Vertical Ergonomik Kablosuz Mouse’un farklı üç renk seçeneği ise masalara şıklık katıyor.

Yeni Logitech Lift Vertical Ergonomik Kablosuz Mouse, küçük ve orta büyüklükte ele sahip kullanıcıların el ergonomileri ile bir uyum yakalıyor ve doğal konturlu yapısı ile öne çıkıyor. Farklı renk seçenekleri ile birlikte sunulan ürün, bütçe dostu hediye alternatifleri arasında.

5- MSI NB Creator Z17

Bu hediye seçeneğinde bütçe de babanızın yüzündeki gülümseme de büyük! Güzellik ve performansın bir araya geldiği, dünyanın ilk 17 inç dokunmatik kalem destekli laptopu ünvanına sahip Creator Z17, Ay Grisi renge ve CNC üretimli yekpare şık kasasıyla dikkat çekiyor. En yeni 12. Nesil Intel Core i9 işlemciye ek olarak Nvidia GeForce RTX3080Ti grafik işlemci ve 64GB DDRV ram, 2TB NVMe SSD depolama alanı ile donatılan Creator Z17, 16:10 oranındaki QHD+ çözünürlük ile fabrikada kalibre edilen True Color teknolojisine sahip ekranı ile babanızın en iyi dostu olmaya aday.

6- Philips Multigroom MG7720

Philips’in saç, sakal, vücut şekillendirme seti MG7720’nin sunduğu kolaylık ve pratikliği hediye edin. Philips Erkek Bakım Seti MG7720, iki kat daha fazla bıçak içeren DualCut teknolojisiyle maksimum hassasiyet sunarken uçları yuvarlatılmış bıçakları ve tarakları ile tahrişsiz ve hassas bir bakımı mümkün kılıyor.
Paslanmaz çelikten üretilen Multigroom MG7720, kendiliğinden bilenen özelliği ile sakal düzelticinin çelik bıçakları birbirine hafifçe sürterek çalıştıkça daha keskin hale geliyor, böylelikle bıçaklar 5 yıl kullanımın ardından bile ilk günkü gibi bir performans sağlıyor.

Keskin hatlar oluşturmayı sağlayan tam boyutlu düzeltici ile şekillendirme sorununa fonksiyonel bir çözüm getiren Erkek Bakım Seti MG7720, 1 milimetreden 16 milimetreye kadar ayarlanabilen sakal ve kirli sakal tarağı ile farklı boyutlarda düzeltmeye de olanak tanıyor.

7- Sony LinkBuds

Bu sofistike kulaklık sayesinde babanız, bir yandan dış dünyaya kulak verirken bir yandan da daha net diyalogların ve doğal sesin tadını çıkarıyor. Kristal netliğinde ses ve görüşme kalitesine sahip halka formundaki tasarımı sayesinde her zaman etrafındakilerle iletişimde kalabiliyor. Sony, LinkBuds’ın benzersiz tasarımından, sensör ve konumsal ses teknolojilerinden yararlanarak iş ortaklarıyla birlikte AR (Artırılmış Gerçeklik) oyunları, yeni evden çalışma deneyimleri, sesli AR navigasyonu ve müziğe hızlı erişim gibi alanlarda yeni ses deneyimleri yaratıyor.

8- Huawei Watch GT2 Pro

Estetik gövdesi ile dikkat çeken Huawei Watch GT2 Pro, yalın özelliklere sahip olan dizaynıyla beğenilen bir akıllı saat. Ürünün tasarımını tamamlayan kordon bölümü, esnek yapısı sayesinde konfor sunuyor. Geniş ve yuvarlak bir ekrana sahip olan Huawei Watch GT2 Pro, verileri net olarak görebilmeniz için ideal. Ürünün ekran çerçevesi saatin sunduğu verilere rahatça odaklanabilmeye yardımcı. Çerçeve üzerinde yer alan düğmeler ise saatin farklı özelliklerini etkin bir şekilde kullanmayı mümkün kılıyor. Düşük ağırlıklı olmasının yanı sıra, cilt dostu yapısı ile de dikkat çeken Huawei Watch GT2 Pro, babanızın keyifle kullanacağı bir hediye olabilir.

9- Asus ZenScreen Touch MB16AMT

ZenScreen taşınabilir monitörler mobil üretkenlik ve eğlence deneyimini iyileştirmek için tasarlandı. ZenScreen Touch MB16AMT, dokunmatik ekranı sayesinde kullanılan cihazın rahatlıkla kontrol edilmesini sağlayabiliyor. Çok yönlü tasarımlara sahip olan bu modeller, neredeyse her kullanıcının farklı kullanım senaryolarına uyum sağlayabiliyor. FHD çözünürlük ve 15,6” IPS ekrana sahip monitör neredeyse her açıdan canlı ve net görüntüler sunuyor.

10- Canon PowerShot G5 X Mark II

4K çekim kalitesiyle yüksek performans sergileyen Canon PowerShot G5 X Mark II de vlog çeken ve seyahatlerini anbean fotoğraflamayı seven babalar için eşsiz bir deneyim sunuyor. Mevcut ürün serisinin kalitesine sahip olan PowerShot G5 X Mark II modelinde, yeni 5x f/1.8-2.8 lens ve açılır elektronik vizör (EVF) donanımı bulunuyor. 340 gram ağırlığındaki bu modelde de Canon’un güçlü DIGIC 8 görüntü işlemcisi yer alıyor. 20,1 megapiksel 1,0 tip yığma sensörlü olan yeni modeller, fotoğraf ve 4K video çekimlerinde olağanüstü görüntü kalitesine sahip renkli sonuçlar üretiyor.

11- Sony PlayStation 5

PlayStation 4 ile oyun yaşantısına devam eden bir babanız olabilir elbette. Dünya konu oyun olduğunda bazıları için acımasız! Babalar Günü ise yeni bir başlangıç olur mu? Bize göre PlayStation 5 hediyesi ile olur. Bonkörlüğünüzle nam salmak istiyorsanız FIFA oyununu da eklemeyi ihmal etmeyin.

Babalar Günü için 3 tavsiye

Exit mobile version