En İyi Anime Oyunları (PC / Mobil)

Anime oyunları ile eğlenceli vakit geçirmeye hazır mısınız? Bu listedeki oyunları indirin, mobilde ve PC'de keyifli vakit geçirin.

Anime oyunları, anime evreninin sonsuzluğundan en çok beslenen video oyunlarıdır. Bu nedenle bu türde bilgisayar ya da mobil platformlar üzerinden oynayabileceğiniz birçok video oyunu vardır. Rol yapma türünden tutun da macera türüne kadar her türden bir video oyunu bulabilirsiniz.

Bu türün seçenek yelpazesi her ne kadar oldukça geniş olsa da bir oyuncu olarak seçim yapmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Seçenek yelpazenizi biraz da olsa kısaltmanızı sağlayacak liste hazırladık. Bu listeye aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Anime Oyunları (PC / Android / iOS)

Anime Oyunları (PC / Android / iOS)

1. Captain Tsubasa: Dream Team

Dünyanın en çok oynanan mobil futbol oyunlarından biri, Captain Tsubasa: Dream Team’dir. Bu oyunda kendi takımınızı kurup diğer oyuncularla rekabetin had safhada olduğu maçlar yapabilirsiniz. Oyunun ayrıca hikâye modu da bulunuyor. Antrenman özelliği ile oyuncularınızı geliştirmeniz de mümkündür.

Captain Tsubasa: Dream Team’i hem iPhone hem de Android işletim sistemli telefonlarda oynayabilirsiniz. iOS kullanıyorsanız App Store’dan, Android kullanıyorsanız Play Store’dan oyunu indirebilirsiniz.

2. KurtzPel

KurtzPel, diğer oyuncularla ikiye iki olacak şekilde karşı karşıya gelebileceğiniz ya da canavarlara karşı savaşabileceğiniz iki moda sahiptir. Oyunu Windows işletim sistemli bilgisayarınıza indirip ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

3. Dragon Ball Z: Kakarot

Dragon Ball Z: Kakarot, oyunculara oldukça çarpıcı bir görsel şölen sunuyor. Oyunda farklı mekânlarda farklı kötü adamlarla savaşıyorsunuz. Karakterinizin güçleri ise mekâna göre değişiyor.

4. PSYCHO-PASS: Mandatory Happiness

PSYCHO-PASS: Mandatory Happiness’i oynamak için öncelikle PSYCHO-PASS izlemenize gerek yoktur. Oyun yeni karakterler, yeni bir hikâye sunuyor. Tabii ki animenin karanlık dünyası hakkında bilgi edinmek için öncelikle animeyi izleyebilirsiniz.

5. One Piece: Bounty Rush

Bu oyunda dörde dört olacak şekilde savaşlara katılabileceğiniz ve zafer elde etmek için hazineyi yağmalayabileceğiniz bir oyundur. Android ve iOS için geliştirilen oyunda 4 oyuncu bulunuyor. Bu oyuncular iki takıma ayrılıyor. Oyuncular galip gelmek için takım arkadaşı ile iş birliği yapıyor.

Anime hayranlarının çok sevdiği Naruto’yu eğer henüz izlemediyseniz Naruto’nun izleme sırasını öğrenip izlemeye başlayabilirsiniz.

Exit mobile version