En çok Apple ürünü kullanan ülke Türkiye seçildi

Apple“ın, dünyada en çok hangi ülkede kullanıldığı ile ilgili A.B.D“de bir anket düzenlendi. Resmi olmayan ankete göre en çok Apple ürünü kullanan ülkelerin başında Türkiye yer aldı. Türkiye çoğu gelişmiş ülke arasından sıralamada birinci geldi. Anket, Apple tarafından değil başka bir anket şirketi tarafından yapıldı. Anket, Apple tarafından yapılmadığı için resmi bilgileri içermese de bazı bilgiler, anketi doğrular nitelikte. Dünyada ilk defa Apple Mağazası“nın açılışına Apple CEO“su katılacak. Apple CEO“su Tim Cook,  Zorlu Center Apple Mağazası‘nın açılışına katılacak. Açılışta kırmızı kurdele kesmesi bekleniyor. Türkiye“deki Apple Mağazası‘nın, diğer ülkelerdeki mağazalardan kat ve kat daha güzel ve görkemli olacağı belirtildi.

 

 

 

 

Ayrıca Tim Cook, Türkiye“deki Apple severlerle bir sohbet gerçekleştirecek. Hatta bir basın toplantısı yapacak. Tabii ki de tüm bunları mağaza açılınca gözlemleyeceğiz. Şimdilik bir söylenti olarak tüm bu bilgiler ortalıkta dolaşmakta. Şimdi esas konumuza dönecek olursak anketin sıralaması şu şekilde gerçekleşti.

 

1-) Türkiye

2-) çin

3-) Japonya

4-) Suudi Arabistan

5-) A.B.D

6-) İngiltere

7-) Fransa

😎 Almanya

9-) İtalya

10-) Brezilya

 

 

 

Olacak şekilde ülkeler sıralanmış, dediğimiz gibi anket Apple tarafından değil, A.B.D“li bir anket şirketi, tarafından yapıldı.

 

 

Exit mobile version