En başarılı çeviri siteleri

en iyi çeviri siteleri

Hayatın her alanında, iş veya günlük yaşantıda karşımıza çıkan yabancı kelimeleri anlamakta çoğu zaman güçlük çekebiliyoruz. Çeviri siteleri sayesinde yabancı dil engelini ortadan kaldırırken elbette hangi siteyi kullandığınızın önemi de büyük… İşte en iyi çeviri siteleri…
Gelişen teknoloji sebebi ile artık yabancı dil bilmek zorunda değiliz. Dil bilmeden de karşımıza sıklıkla çıkan yabancı dilleri online çeviri siteleri sayesinde ana dilimize çevirebiliriz. Bu durum sizi hem engellemeyecek hem de pratik ve hızlı olması nedeniyle zamanınızı çalmayacak. Alanında en başarılı çeviri sitelerini öğrenmeye ne dersiniz?

Google Translate

Son zamanlarda yaptıkları güncellemeler ile online çeviri sitelerinin en iyilerinden biri olan Google Translate, pek çok dilde çeviri yapabilme özelliğine sahip. Devrik cümleleri bile eskiye göre daha iyi çeviren site, şimdilerde çevirilerini yüksek başarı oranı ile yapıyor.

Hemen Çevir

Google Translate’den sonra en çok ilgi gören online çeviri sitesi olarak Hemencevir.gen.tr‘yi önerebiliriz. Oldukça hızlı kullanıp çevirinizi yapabileceğiniz site, uzun metinleri bile doğruya çok yakın bir şekilde tercüme edebiliyor.

Sesli Sözlük

Başarı oranı tartışmalı olan sitenin en çok ilgi gören özelliği, neredeyse yirmi dilde çeviri yapabiliyor olması. Yabancı dil yelpazesinin geniş olması ve tercüme ettirdiğiniz cümlenin sesli okunuşunu dinleyebiliyor olmanız bu sitenin artı yönlerinden sadece birkaçı…

Webtranslation.paralink

Webtranslation.paralink yukarıdaki sitelerden daha farklı bir kullanıma sahip. Bu sitede çeviri yaptığınız alanın üzerinde bulunan farklı sitelerden seçim yaparak, tercümenizi diğer siteleri açmadan da yapabiliyorsunuz.

Online-translator

Özellikle uzun cümleleri tercüme etme konusunda başarısından söz ettiren Online-translator, çok popüler olmasa da çeviri konusunda oldukça başarılı.

Bing Translator

Google gibi bir arama motorunun çeviri sitesi olan Bing Translation, isim olarak bilinse de çevirilerinin doğruluğu konusunda soru işaretleri olan bir site…

Exit mobile version