Elo Boost Nedir? Nasıl Yapılır? Para Kazandırır mı?

Elo boost nedir, nasıl yapılır, ne kadar kazandırır? Bu ve buna benzer sorulardan yola çıkarak cevabı merak edilen soruları yanıtladık.

Elo boost nedir sorusu özellikle League of Legends gibi lig temelli oyunları oynayan kişilerin en çok sorduğu soruların başında geliyor. Profesyonel oyunculardan çok sık duyulan bir ifade olan elo boost, League of Legends’taki dereceli sıralamanızı yükselten çalışmaları içerir.

İnternette biraz araştırma yapmışsanız bu hizmeti veren birçok kişi ve web sitesine denk gelmişsinizdir. Bu yazının sonuna geldiğinizde söz konusu işlemin tam olarak ne olduğunu, nasıl yapıldığını, güvenilir olup olmadığını, para kazandırıp kazandırmadığını öğreneceksiniz.

Elo Boost Nedir, Nasıl Yapılıyor?

Elo boost, lig yükseltme işlemidir. Profesyonel bir oyuncunun herhangi bir hesabı daha üst sıralara yerleştirmesi ile yapılır.

Düşük sıralamalı oyunlarda rakiplerinizin sizinle aynı sıralamada olmasına rağmen sizden çok daha iyi oynadığını fark ettiğiniz oldu mu? Dereceli maçta sizinle aynı sıralamada olan rakiplerinizin sizden çok daha iyi oynamasının iki sebebi vardır.

Birinci ihtimale göre oyuncu ikinci bir hesap açmıştır. Buna “smurf” adı veriliyor. Smurf hesaplar genellikle mevcut hesapların yasaklanmasının ardından oyuna devam edebilmek için oluşturulur. Rakiplerinizin sizden çok daha iyi oynamasının sebebi genellikle rakibinizin sizden çok daha eski ve yetenekli bir oyuncu olmasından kaynaklanır.

İkinci ihtimale göre oyuncu hesabını başka birine vermiştir. Oyuncunun bunu yapmasının sebebi daha hızlı ve kolay yoldan lig atlamak istemesidir. Hesabını verdiği kişi bir tanıdığı da olabilir, elo boost hizmeti veren profesyonel bir oyuncu da olabilir. Bu hizmet belirli bir ücret karşılığında verilir. Amaç oyuncunun çok daha hızlı bir şekilde lig atlamasını sağlamaktır.

Bu hizmeti alan kişilerin yüksek sıralamada rakip oyuncuları beslediği bile görülür. Bunun sebebi de oyuna yeni başlamasına rağmen olması gerektiği seviyenin çok üstünde olmasıdır. Oyuncuc kendi seviyesindekilerle değil de kendisinden çok daha iyi oyuncularla oynamaya çalıştığı için oyunu rakip takımın kazanmasına neden olabiliyor.

Elo Boost Hizmetleri Güvenilir mi?

Elo Boost Hizmetleri Güvenilir mi?

Elo boost hizmetleri güvenilir değildir. Bu işlem için hesabınızın şifresini bir başkasına vermeniz gerekir. Dolandırılma riskiniz yüksektir. Hizmeti veren kişi size çok iyi bir hizmet sağlasa bile hesabınızın yasaklanma ihtimali vardır.

Riot Games, bu tür hizmetlere son derece karşıdır. Oyuncu eğer oyuna yeni başlamasına rağmen bir anda çok iyi oynar ve daha sonra seviyesine uygun hareket etmezse cezalandırılabilir.

Hizmeti veren kişinin güvenli bir ticaret gerçekleştirememesi de muhtemeldir. Güvenilir biri olarak görülmek için hizmetin karşılığını yarısını işten önce yarısını da işten sonra alacağınızı söyler ve hesabı çok iyi bir seviyeye getirirseniz hesabın sahibi size talep ettiğiniz miktarı vermeyebilir.

Elo Boost Para Kazandırır mı?

Evet, elo boost hizmeti veren birçok profesyonel oyuncu oldukça yüksek gelir elde edebiliyor. Elde edeceğiniz gelir, hesabı sıralamada ne kadar yükseltebileceğinize göre değişiklik gösterir. Profesyonel bir oyuncu olduğunuzu düşünüyorsanız bunun için endişelenmenize zaten gerek yoktur.

Exit mobile version