Elden Ring Oyununun İnceleme Puanı Belli Oldu

Elden Ring oyunu artık OpenCritic'te tüm zamanların en yüksek oyunu olarak karşımıza çıkıyor. OpenCritic'e göre Elden Ring şimdiye kadar yapılmış en iyi oyun.

Elden Ring sadece iki gün içinde konsollara ve PC’ye geliyor. Ancak incelemelere yönelik ambargo bugün sona erdi. Elden Ring kadar heyecanla beklenen bir oyun, her büyük yayının fikirlerini dünyaya duyurmaya çalıştığı için bir ton inceleme puanı alacağından emindi.

Elden Ring Oyunu için Tüm Siteler Yüksek Puan Verdi

Ve Elden Ring ile oldukça ilginç bir şey oluyor gibi görünüyor. Uzak ve geniş, alçak ve yüksek, onu oynayan herkes Elden Ring’e mükemmel bir puan veriyor. IGN, Screen Rant, Game Informer, VGC, GameSpot, Game Rant, Destructoid ve hatta kendi Jade King’imiz Elden Ring’i mümkün olan en yüksek puanlarla derecelendirdi.

Aslında, oyu şu anda OpenCritic’e göre tüm zamanların en yüksek puanlı oyunu. Oyunla ilgili yapılan 100 inceleme sonrasında toplam puan belli oldu. Elden Ring oyununu inceleyen 100 kişiden 97’si bu oyuna çok iyi bir puan verdi. Yani Elden Ring’i oynayan hemen hemen her kişi oyunu oldukça beğendi.

Sanırım karşıt olmayı seven PC Gamer hariç. Ama 100 üzerinden 90 bile olağanüstü.

Skyrim ve Red Dead Redemption Oyunu Gibi Olabilir

Bir oyunun bu tür geniş bir fikir birliği oluşturması nadirdir ve herkesin bir oyuna mümkün olan en yüksek puanı vermeyi kabul etmesi daha da sıra dışı bir şeydir. Bu herhangi bir göstergeyse, Skyrim veya Red Dead Redemption gibi nesilde bir kez görülen bir oyuna bakıyor olabiliriz.

İnsanlar kaçınılmaz olarak Elden Ring’i diğer Souls oyunlarıyla karşılaştıracak. Yüzeyde FromSoftware‘in en son eseri bir açık dünya, daha az kasvetli Dark Souls gibi görünüyor. İnce oynanış ayarlamalarına rağmen, daha önce gelenin devamı gibi geliyor. Hatta diğer oyunlardan karakterlere ve öğelere doğrudan geri aramalar bile var. Bu, hayranların çoğunu tatmin edecek olsa da, bazı oyuncular için Elden Ring, bu oyunları bu kadar unutulmaz kılan yoğunluk ve gotik huysuzluğun bir kısmından yoksun olduğu için en üst sıradaki önceki oyunların yerini almayabilir.

Kendi değerlerine göre değerlendirildiğinde, oyun çok azını hayal kırıklığına uğratan olağanüstü bir oyundur. Türün hayranlarının aradığı bileşenlerin çoğuna sahiptir. Harika bir estetik, keşfetmeye davet eden bir gizem hissi, ustaca tasarlanmış ve göz korkutucu düşmanlar ve çeşitli sınıflar ve yapılar sayesinde çok sayıda tekrar oynanabilirlik ile zengin bir oyun. Sonunda, Elden Ring bir açık dünya Dark Souls’tan daha fazlasıdır. Hala tanıdık hissettiren canlandırıcı yeni bir deneyim yaratan klasik Souls planına yapılan ince ayarlarla kendi başına güçlüdür.

Elden Ring PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S için 25 Şubat 2022’de çıkacak.

Exit mobile version