Elden Ring Oyununun Geliştirmesi Tamamlandı

FromSoftware stüdyosu Elden Ring oyununun gelişimini tamamladı. Şirket şu an yama üzerinde çalışıyor. Ayrıca oyunu bitirmenin süresinin ne kadar olduğunu açıklandı.

Geliştirici, FromSoftware‘in uzun zamandır beklenen Elden Ring oyunu geliştirmesini tamamladığını açıkladı. Ayrıca şirket onay için bir “ana” sürümün sunulduğunu söyledi. Geliştiriciler şu anda güncellemeleri ve optimizasyonları içerecek bir günlük yama üzerinde çalıştıkları için iş tamamen bitmedi.

FromSoftware’in merakla beklenen aksiyon RPG’si (ve Game of Thrones yazarı George R.R. Martin’den ek dünya inşa etme unsurları içeren) Elden Ring, resmen altın oldu.

Twitter’da @EldenRingUpdate tarafından açıklandığı gibi, bir Taipei Game Show videosu, oyunun artık altın değerinde olduğunu belirtti. Ayrıca oyunun 25 Şubat’ta PC ve konsollarda yayınlanacağı ve herhangi bir gecikmenin yaşanmayacağı ifade edildi.

Bu terime aşina olmayanlar için altına geçiş, oyunun geliştirme sürecinde önemli bir adım sağlıyor. Çünkü oyunun ana sürümünün tamamlandığını ve dijital ve disk tabanlı kopyalara dönüştürülme yolunda olduğunu gösteriyor.

Elden Ring Oyununun Gelişimi için Güvence Verildi

Oyunun sosyal medyadaki hayranları, oyunun en son Şubat çıkış tarihi için her şeyin planlandığı gibi olduğunu duymaktan memnun olacaklar. Yeni bir videoda açıklandığı gibi, FromSoftware’den Yasuhiro Kitao, Taipei Game Show’daki bir sunum sırasında hayranlara oyunun gelişimi hakkında daha fazla güvence verdi.

Elden Ring’in “altın olması”, From Software’in Elden Ring’in uzunluğunu da tartıştığı Taipei Game Show sırasında ortaya çıktı. Yapımcı Yasuhiro Kitao, oyun süresinin bir dizi faktöre bağlı olarak değişeceğini belirtti. Ayrıcaana rotanın oyuncuların yaklaşık 30 saat sürmesi gerektiğini söyledi.

İndirime daha bir ay varken Elden Ring; Steam’in en çok arzu edilen oyunu olarak 2022’ye iyi bir başlangıç ​​yaptı. Hidetaka Miyazaki’nin yönettiği oyun, bu ay Techland’ın Dying Light 2’sini geçerek ilk sırada yer aldı. Zombi açık dünya aksiyon RPG’sindeki on iki aylık bir galibiyet serisini sonlandırdı.

Bununla birlikte, oyunun yayın öncesi başarısına dair haberler sürpriz değil. Oyunun güzel ortamlarının ve dev patronların görüntülerinden karakter editörünün sızan bir versiyonuna kadar; hayranlar gelecek ayki lansmandan önce ellerinden gelen tüm içeriğe sahip olacak.

Elden Ring’in 25 Şubat’a ertelenmeden önce ilk olarak Ocak ayında piyasaya çıkmasını planlıyordu. O gün PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC’de piyasaya çıkacak. HBO’da Game of Thrones’a dönüşen romanları yazan yazar George R.R. Martin, Elden Ring’in arka planını ve mitolojisini yazdı.

Exit mobile version