Elden Ring Hayranından Solider of Godrick Hamlesi

Bir Elden Ring hayranı, oyunun kötü şöhretli öğretici patronu Solider of Godrick için bir giriş ara sahnesi oluşturmak adına elinden geleni yapıyor.

FromSoftware‘in hit aksiyon RPG’si Elden Ring, zorluğuyla ünlüdür. Margit the Fell Omen, Starscourge Radahn ve Kara Kılıç Maliketh gibi kötü şöhretli patronlar çoğu oyuncunun yolunda sarsılmaz barikatlar görevi görür. Ancak, zorluk eksikliği ile bilinen isteğe bağlı bir patron, Soldier of Godrick’tir. Aslında düşman, Elden Ring’deki en basit patronlardan biri olarak düştü. Yine de bir Redditor, dövüşe yeni bir giriş ara sahnesi ekleyerek onun hakkını vermeyi umuyor.

Oyuncu sis kapısını geçtikten sonra, kamera ıssız arenada döner. Sonunda Soldier of Godrick’in formuna düşer. Hücum etmeden önce “sana yeterince nezaket gösterdiğini” -oyunun sonlarında İlk Elden Lord Godfrey’e karşı verilen mücadeleden kaldırılan bir çizgi- kinaye eder. Soldier of Godrick, Redditor u/Prsy0220’nin kapsamlı Elden Ring patronu kademe listesinde onu yarı şaka yollu “kırılmaz” olarak listelemesi ile Elden Ring topluluğu arasında bir meme haline geldi.

Memler bir yana, öğretici bir patron karşılaşması için bile, Soldier of Godrick bunaltıcı ve birçoğu, savaşın Demon’s Souls’un Vanguard Demon’unun veya orijinal Dark Souls’ Asylum Demon’un gravitasından yoksun olduğu konusunda hemfikir. Bu amaçla, u/Jaown9’un çabaları, aksi halde ilginç olmayan bir düelloyu renklendirmeye yardımcı olur.

Elden Ring Oyunu Eklemesi Hafiflik Duygusu Ekler

Ekleme, Elden Ring’de neredeyse tamamen bulunmayan bir hafiflik duygusu ekler. Bazıları Margit’i Elden Ring’in gerçek öğretici patronu olarak görüyor. Bu ara sahne patronun ikonik girişiyle pek uyuşmasa da, iki giriş karşılaşması arasındaki geniş kalite farkını kapatmaya yardımcı oluyor.

Bazı taraftarlar, Soldier of Godrick’in biraz daha tehdit edici bir şeyle değiştirilmesi gerektiğini savunuyor. Örneğin Erdtree Burial Watchdog’un çok daha yoğun bir aurası var. Ancak oyunun sonraki zorluklarından bazılarına göre fevkalade daha zor değil. Diğerleri, Grafted Scion’un Soldier of Godrick’in rolünü oynayacak şekilde ayarlanabileceğini iddia ediyor. Ancak bu kolayca Elden Ring’in en ürkütücü düşmanlarından biri ve bazı yeni oyuncuları deneyimden uzaklaştırmış olabilir.

Elbette, Soldier of Godrick, Souls tarihindeki ilk komik olarak kolay patron rakibinden çok uzak; Dark Souls 2’nin Covetous Demon’u, oyun 2014’te piyasaya çıktığında birçok şakanın kıçı haline geldi. Dark Souls 3’ün Deacons of the Deep, 2016’da üçlemenin son taksiti düştüğünde benzer muamele gördü. Yine de, Soldier of Godrick tartışmasız en çok Dark Souls ile karşılaştırılabilir.

Elden Ring artık PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X için mevcut.

Exit mobile version