EA Play’de Hangi Oyunlar Var?

EA Play'de hangi oyunlar var diye merak mı ediyorsunuz? Bu abonelik hizmetinin karşılığında oynayabileceğiniz oyunları sıraladık.

EA Play'de Hangi Oyunlar Var?

EA Play ya da eski adı ile EA Access, aylık belirli bir ücret karşılığında en iyi video oyunlarını istediğiniz kadar oynamanıza olanak tanıyan ücretli bir video oyun hizmetidir. Peki, EA satın alımlarında yüzde 10 oranında indirim de dahil olmak üzere birçok avantaj sunan EA Play’de hangi oyunlar var?

Bu abonelik hizmetini almayı düşünüyor ancak öncelikle video oyunlarına göz atmak istiyorsanız aşağıda yer alan listeyi inceleyebilirsiniz.

Ücretli Oyun Hizmeti EA Play’de Hangi Oyunlar Var?

EA Play Avantajları Neler?

EA Play, Electronic Arts oyunlarını seven oyunculara pek çok avantaj sunan bir abonelik hizmetidir. Bu hizmetten yararlanan abonelerin elde edeceği avantajlardan bazıları şunlardır:

Yazının yazıldığı tarih itibarıyla EA Play’in 1 aylık ücreti 40 TL iken 12 aylık fiyatı 250 TL’dir. EA Play, bir oyundan çok daha fazlasını elde etmenin, yeni video oyunlarını keşfetmenin ve özel üyelere sunulan fırsatlardan yararlanmanın harika bir yoludur.

Bu abonelik hizmetini özellikle EA oyunlarını seviyorsanız tercih edebilirsiniz. 12 aylık tercih ederseniz daha avantajlı bir şekilde EA Play aboneliğine sahip olabilirsiniz.

EA Play aboneliğinizi istediğinizi zaman iptal etme hakkına sahipsiniz. Aboneliği iptal ederseniz abonelik süresi sona erdiğinde size verilen fırsatlardan artık yararlanamaz, video oyunlarına erişim de dahil olmak üzere tüm EA Play avantajlarını kaybedersiniz.

Exit mobile version