Dyson’dan Yeni Yıl için Teknoloji ve Şıklığı Buluşturan Hediye Seçenekleri

Yılbaşı alışverişleri tüm heyecanıyla başlarken, bu özel sezon, sevdiklerinize unutulmaz ve etkileyici hediyeler verme fırsatı sunuyor. Dyson, Blue Blush rengindeki yeni özel seri saç bakım ürünleriyle teknoloji ve şıklığı bir araya getiriyor.

Dyson Supersonic saç kurutma makinesi

Farklı saç tipleri için tasarlanan Dyson Supersonic saç kurutma makinesi; hızlı, güçlü ve odaklanmış bir hava akımı kullanıyor. Ergonomik yapısıyla elde tutarken kullanım kolaylığı ve denge sağlayıp geleneksel saç kurutma makinelerine göre daha sessiz bir performans sunarken, akıllı şekilde ısıyı kontrol altında tutup saçı aşırı ısı hasarından koruyor.

Dyson Supersonic saç kurutma makinesi, geleneksel saç kurutma makinelerinden farklı olarak, ısı ayarını düzenlemek için hava sıcaklığını saniyede 40 defadan fazla ölçüyor. Dyson’ın Akıllı Isı Kontrol teknolojisine sahip Dyson Supersonic saç kurutma makinesi, saçın parlaklığını korumaya yardımcı olmak için aşırı ısı hasarını önlüyor.

Dyson Airwrap multi-styler

Dyson Airwrap multi-styler daha hızlı ve kolay şekillendirme için yeniden tasarlandı. Dyson’ın akıllı ısı kontrol teknolojisine sahip olan Dyson Airwrap multi-styler, kullanıcıların istedikleri stili daha düşük bir sıcaklıkta elde etmelerini sağlayarak saçların ısıdan zarar görmesini önlüyor.

Airwrap hikayesinin merkezinde, Coanda etkisi adı verilen aerodinamik bir olguya güç sağlamak için hızlı ve yüksek basınçlı bir motoru birleştirerek kullanıcıların aşırı ısıya ihtiyaç duymadan saçlarında bukle ve dalgalar yaratmalarına, düzleştirmelerine ve kurutmalarına olanak sağlayacak radikal bir fikir yatıyor: Coanda etkisi, doğru hız ve basınçta hareket eden havanın doğal olarak bitişik bir yüzeyi takip ederek saçı sürüklemesiyle ortaya çıkıyor. Bu prensipten yararlanan Dyson’ın aerodinamik uzmanlarından oluşan ekibi, bu hava akımını ısıyla birleştirerek saça şekil vermenin yollarını yaratıyor.

Sonuç olarak, ister bukle, ister dalga, ister pürüzsüz veya sert kuru saç olsun, şık bir yüzeyle doğal bir görünüm yaratıyor. Tüm Dyson Airwrap multi-styler’lar, kullanıcının saç tipine, uzunluğuna ve stiline uyacak şekilde ek başlıklarla özelleştirilebiliyor.

Dyson Corrale Saç Düzleştirici

Tüm saç tipleri için uygun olan Dyson Corrale kablosuz saç düzleştirici, öncü esnek bakır plakalarıyla saçı şekillendirmek ve bir araya getirmek için esneyerek her geçişte tüm saç tellerine eşit ısı ve gerginlik uyguluyor. Dyson’ın 4 hücreli lityum iyon pil teknolojisiyle bir araya gelen Dyson Corrale saç düzleştirici, kablosuz performans sunup ısı hasarını azaltarak dilediği her yerde stilinden ödün vermek istemeyenlerin seçimi oluyor.

Kablosuz kullanım özgürlüğü, çalışma masasından dans pistine kadar her yerde her türlü stile ulaşmanıza, ofis partisi veya aile etkinliklerinize giderken yolda rötuşlar yapmanıza olanak tanıyor. Dyson Corrale kablosuz saç düzleştirici, saniyede 100 kez sıcaklık ölçen bir platin sensör kullanarak üç hassas ısı ayarı sunuyor. Bu teknoloji, hassas ve doğru ısı sağlamak için ısıtma sistemini kontrol eden bir mikroişlemci ile iletişim kuruyor.

Dyson ürünlerini Dyson Demo Store’lar, Dyson doğrudan satış noktaları ve ya Dyson.com.tr’den satın alabilirsiniz.

Exit mobile version