Dylan O’Brien, Teen Wolf Filmi İçin Kararını Verdi!

Dylan O'Brien, Teen Wolf filmi ile ilgili söylentilere yanıt verdi. Oyuncu, dizide yer alıp almayacağına dair son kararını açıkladı.

Dylan O'Brien, Teen Wolf Filmi İçin Kararını Verdi!

Dylan O’Brien, Teen Wolf filmi duyurulduktan sonra başlayan ve yayılmaya hâlâ devam eden söylentilere bir kez daha cevap verdi.

Toplamda 6 sezon boyunca yayın hayatına devam eden dizinin oyuncularından biri olan O’Brien’ın hayranları, oyuncunun dizideki karakteri Stiles Stilinski’yi canlandırmak için bir kez daha dönüp dönmeyeceğini merak ediyordu.

Oyuncu ile ilgili her yeni bir söylenti ortaya çıktığında bunun yayılmasını sağlayan hayranlar, oyuncunun filmde yer alıp almayacağı ile ilgili bir açıklama yapmasını sağladı.

Dylan O’Brien, Teen Wolf Filmi Hakkındaki Söylentilerini Yalanladı

Dünya çapında ünlü oyuncu Dylan O’Brien, Teen Wolf: The Movie’de karakteri Stiles’ı canlandırmak için bir kez daha geri döneceğini içeren söylentileri yalanladı.

2011 yılında izleyicilerin karşısına çıkan MTV dizisine dayanan film, ekim ayında Paramount+’ta yayımlanacak. Filmde Teen Wolf dizisinin başrol oyuncusu Tyler Posey (Scott McCall) ve Tyler Hoechlin’in (Derek Hale) kesin olarak yer alacağı biliniyor.

Bu oyuncuların yanı sıra Holland Roden, Shelley Hennig ve Crystal Reed gibi oyuncular da filmde yer alacak.

Dizide Stiles karakterini canlandıran Dylan O’Brien, konu ile ilgili yaptığı açıklamada ise bu söylentinin nasıl ortaya çıktığını bilmediğini, filmde yer almayacağını, kararının değişmediğini ifade etti.

Oyuncu, konu hakkında yaptığı açıklamada ayrıca dizinin aynı zamanda kendileri için bir okul, bir ev olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: “Benim için sonsuza kadar inanılmaz anlamlı olacak. Bu kararı vermek zor oldu ama sanırım şu an kendim için en doğru olan kararı veriyorum. Filmi izlemek için sabırsızlanıyorum.”

Teen Wolf’u seviyorsanız en iyi kurt adam dizilerine de göz atmak isteyebilirsiniz.

Exit mobile version