Dying Light 2 Yamasıyla Birçok Düzeltme Geldi

Dying Light 2 oyununun ilk gün yaması 1.000'den fazla düzeltme içeriyor. Yayın öncesi sürümde hikaye ilerlemesini durduran hatalar, düzenli çökmeler ve eksik seslendirme diyalogu var.

Dying Light 2 oyununun ilk günü yaması, oyunun altın haline gelmesinden bu yana yapılan 1.000’den fazla hata düzeltmesi içerecek. Ayrıca oyunun yayın öncesi sürümünde bulunan hatalar arasında; hikaye ilerlemesini engelleyen diyaloglar, düzenli çökmeler ve eksik ses ve dış ses vardı. Dying Light 2 incelemesi, hata toleransı düşük olan oyunculara bu tür güncellemeler alana kadar oyundan kaçınmalarını öneren bir “Hata Uyarısı” ile geldi.

Dying Light 2 Yapımcısından Açıklama

Geliştirici Techland yaptığı açıklamada: “Son iki hafta içinde tüm platformlara binin üzerinde düzeltme ve iyileştirme ekledik. Önümüzdeki birkaç gün içinde binlerce ince ayar içeren ilk yamanın konsollarda yayınlanmasını bekleyin. Ayrıca elbette PC sürümünü gerçek zamanlı olarak iyileştirme çabalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Dying Light 2’nin “iyi” olduğunu ve “birinci sınıf parkur, harika bir açık dünya ve kitaptaki her acı verici böcekle dolu iddialı bir zombi aksiyon macerası” olduğu ifade edilmişti.

Techland kısa süre önce oyunun Nintendo Switch sürümünü erteledi. Ayrıca yapılan açıklamada 4 Şubat’ta değil; bunun yerine “altı ay içinde” çıkacağını söyledi. Ayrıca Dying Light 2 oyununu tam olarak tamamlamak için 500 saat gerekiyor. Yapımcı, bunun üzerine beş yıllık lansman sonrası içerik alacağına söz verdi. Dying Light 2 Xbox, PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC için 4 Şubat’ta çıkış yapacak.

Oyunun Birinci Gün Yama Notları

Exit mobile version