Dying Light 2 Steam’de 200 Bini Geçti

Geliştirici Techland, Dying Light 2 Stay Human'ı dün itibarıyla piyasaya sürdü. Piyasaya sürülmesinin ardından kısa bir süre sonra SteamDB'ye göre Steam'de 200.000 eş zamanlı oyuncuyu aştı.

Geliştirici Techland, Dying Light 2 Stay Human’ı dün itibarıyla piyasaya sürdü. Piyasaya sürülmesinin ardından kısa bir süre sonra SteamDB’ye göre Steam’de 200.000 eş zamanlı oyuncuyu aştı.

Dying Light 2’nin ana hikayesi yaklaşık 20 saat, ana hikaye ve tüm yan görevler ise yaklaşık 80 saat sürüyor. Oyunu tamamen yüzde yüz bir şekilde bitirmek isterseniz çeşitli sonlara ulaşmak için birden fazla oynamanız gerekiyor.

Oyun Steam’de 349 TL’den satışta ve 12 binden fazla kullanıcı incelemesi bulunuyor. Bu incelemelerin yüzde 79’u olumlu. Bütün incelemelerde ise ‘Çoğunluklu Olumlu’ etiketine sahip.

Dying Light 2 Stay Human şu anda Xbox Series X|S, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için mevcut .

Dying Light 2 Sistem Gereksinimleri

Minimum:

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows® 7
İşlemci: Intel Core i3-9100 / AMD Ryzen 3 2300X
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti / AMD Radeon™ RX 560 (4GB VRAM)
Depolama: 60 GB kullanılabilir alan

Önerilen:

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows® 10
İşlemci: AMD / Intel CPU running at 3.6 GHz or higher: AMD Ryzen 5 3600X or Intel i5-8600K or newer
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 6GB or AMD RX Vega 56 8GB or newer
Depolama: 60 GB boş alan

Oyun Hakkında

Yirmi yıldan fazla bir süre önce Harran’da virüsle savaştık ve kaybettik. Şimdi yine kaybediyoruz. Ayakta kalan son büyük insan yerleşkelerinden biri olan Şehir, karmaşaya teslim olmuş durumda. Kısacası medeniyet Karanlık Çağ’a geri döndü. Yine de, umudumuzu kaybetmedik.

Şehir’in kaderini değiştirme gücüne sahip bir gezginsin. Sıradışı yeteneklerinin bir bedeli var tabii. Anlam veremediğin anılarını çözümleyerek gerçekleri öğrenmeye başlarken kendini savaşın ortasında buldun. Düşmanlarını alt etmek ve kendine müttefikler bulmak için becerilerini geliştir. Bunu yaparken hem kaleme hem kılıca ihtiyacın olacak. Gücü elinde tutanların karanlık sırlarını çöz, tarafını seç ve kaderini belirle. Ancak eylemlerin seni nereye götürürse götürsün insanlığını korumayı unutmamalısın.

Exit mobile version