Dying Light 2 Oyununu Tamamlamak En Az 500 Saat!

Dying Light 2 oyununu tamamlamak için en az 500 saatinizi harcamanız gerekecek. Ana hikaye ve yan görevler yaklaşık 70-80 saat sürecek.

Dying Light 2 oyununu 4 Şubat 2022 ve sonrasında satın almak isteyenler, geliştirici Techland’in oyunu tamamlamanın “en az 500 saat” süreceğini onayladığını öğrenmekten mutlu olacak veya korkacak.

Techland, Dying Light’ın Twitter hesabından haberi paylaştı. 2015 first-person zombi aksiyon hayatta kalma oyununun devamının “Varşova’dan Madrid’e yürümek kadar uzun süreceğini” söyledi. Merak edenler için bu yürüyüş yaklaşık 534 saat sürecek.

Dying Light 2 Ana Görevleri 100 Saat Sürecek

Bu haber interneti kasıp kavurdu. 500 saatin üstlenilmesi biraz göz korkutucu bir görev olduğunu düşünenler oldu. Techland, kelimenin tam anlamıyla her şeyi yaparak %100’e ulaşmak için muazzam bir süreye ulaşıldığını belirtti. Ayrıca çoğu oyuncunun ana hikayeyi ve yan görevleri 100 saatin altında bitirebileceğini açıkladı. Bu ifadeler korkuları çabucak dindirdi.

Techland “500 saat, oyunu maksimuma çıkarmakla ilgilidir. Tüm görevleri, sonları bitirmek ve dünyanın her yerini keşfetmek. Ancak normal bir oyuncu hikayeyi ve yan görevleri bitirmeli. 100 saatten daha kısa bir sürede oldukça fazla keşif yapmalıdır. Bu yüzden endişelenme” ifadelerini yazdı.

Bir takip tweetinde geliştirici, “aceleniz yoksa” Dying Light 2’nin hikayesinin ve yan görevlerinin tamamlanmasının yaklaşık 70-80 saat süreceğini doğruladı.

Oyunun Bölümleri Kaç Saat Sürecek?

Karşılaştırma için, howlongtobeat.com, Dying Light’ın ana hikayesinin tamamlanması 17.5 saat olduğunu gösterdi. Ayrıca ana hikaye ve ekstraların 35 saat sürecek. Hatta tamamlama çalışması 55 saat sürüyor. Geliştiricilerin bu yeni giriş için hiçbir şeyi geri tutmadığı açık.

Tepkiler elbette çeşitlidir. İlk oyunun hardcore hayranları, içinde harcadıkları yüzlerce ila binlerce saatle ilgili yanıtları şimdiden yayınladılar. Diğerleri sadece 500 saatlik bir oyun hakkında düşünmenin onları yorduğunu söylüyor.

Dying Light 2’nin yetenek ağacı, yakın zamanda Aiden’ın yeteneklerinin nasıl yükseltilebileceğini gösteren yeni bir tanıtım fragmanında ortaya çıktı. Jordan’ın da belirttiği gibi, sonuna kadar herhangi bir ses içermeyen video, beceri ağaçlarının düzeninin hızlı bir görsel gösterimini veriyor. Ayrıca bu şaşırtıcı bir şekilde harika görünüyor. Basit, savaş ve parkur becerileri için farklı yükselen ağaçlara sahip.

Ayrıca yakın zamanda Dying Light 2: Stay Human’ın kullanıcı arayüzü seçenekleriyle ilgili derinlemesine incelemesi yapıldı. Son derece özel hale gelen bir kullanıcı arayüzü ve HUD ile oyuncular, mevcut hedefler alanındayken açılan bir görev izleyici gibi ekranda kaç tane dinamik öğenin görüneceğini seçecek. Ayrıca yalnızca gerekli olanları seçme şansına sahip olacak.

Exit mobile version