En İyi Düşük Sistem Gereksinimli Online Oyunlar

En iyi düşük sistem gereksinimli online oyunlar listesinde hangi yapımlar yer almaktadır? İşte başarılı oyunların listesi!

Düşük sistem gereksinimli online oyunlar, güçlü donanıma sahip olan bilgisayarlar üzerinden sorunsuz bir şekilde çalışır. Bilgisayarınız güçlü donanım bileşenlerine sahip değilse düşük sistemli oyunlar listesine göz atabilirsiniz. Listede yer alan yapımlar, rastgele sıralanmıştır.

Düşük Sistem Gereksinimli Online Oyunlar Listesi

Düşük Sistem Gereksinimli Online Oyunlar-1

1. League of Legends

Riot Games tarafından geliştirilen League of Legends (LoL), tüm dünyada çok büyük bir popülerliğe sahip olan MOBA oyunudur. Çok fazla sayıda şampiyona sahip olan video oyununda iki takım mücadele etmektedir. Oyundaki amaç ise rakip takımın üssünü yıkmaktır.

Çeşitli oyun modlarının yer aldığı LoL’de maç esnasında çeşitli eşyalar mevcuttur. Oyunda minyon keserek altın kazanabilir ve seviye atlayabilirsiniz. Kazandığınız altınlar ile eşyalar satın alarak şampiyonunuzu güçlendirebilirsiniz.

2. Dota 2

Çok büyük bir popülerliğe sahip olan bir diğer MOBA oyunu da Dota 2’dir. Valve tarafından geliştirilen video oyununda amaç tıpkı League of Legends’taki gibi rakip takımın üssünü yıkmaktır. Oyunda çok fazla sayıda karakter bulunmaktadır.

3. Valorant

Milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Valorant, Riot Games tarafından geliştirilen ücretsiz FPS oyunudur. Kaliteli grafiklere sahip olan yapımda 5’er kişilik iki takım yer almaktadır. Çeşitli karakterlerin yer aldığı video oyununda keyifli zaman geçirebilirsiniz.

4. Counter Strike: Global Offensive

Geçtiğimiz yıllarda oynaması ücretsiz hale gelen Counter Strike: Global Offensive (CS: GO), Valve tarafından geliştirildi. Çeşitli modlara sahip olan video oyununda çok fazla sayıda harita yer almaktadır. 21 Ağustos 2012 tarihinde çıkan yapım, günümüzde popülerliğini devam ettirmektedir.

5. Fortnite

Epic Games tarafından geliştirilen Fortnite, battle royale türünde bir yapımdır. Dünyada milyonlarca oyuncunun oynadığı video oyununda craft sistemi de bulunmaktadır. Eğlenceli bir oynanış sunan yapımda hayatta kalan son kişi olmaya çalışıyorsunuz. Oyunu Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

6. Minecraft

Açık dünya oyunu Minecraft’ta hayal gücünüzün sınırlarını zorlayabilirsiniz. Gelişmiş craft sistemi ile dikkat çeken video oyunu, uzun yıllardır popülerliğini devam ettiriyor. Başarılı yapımda herhangi bir görev ya da amaç yer almamaktadır.

7. World of Tanks Blitz

World of Tanks Blitz’de savaş alanında yalnızca tanklar yer almaktadır. Ücretsiz olarak sunulan başarılı video oyunu, Wargaming Group Limited tarafından geliştirildi ve yayımlandı. Kaliteli grafiklere ve başarılı oynanış mekaniğine sahip olan yapımda çok fazla sayıda araç bulunmaktadır.

8. Team Fortress 2

Valve tarafından geliştirilen ve yayımlanan Team Fortress 2, herhangi bir ücret ödemeden oynayabileceğiniz popüler FPS oyunudur. 10 Ekim 2007 tarihinde çıkan video oyununda çeşitli oyun modları, haritalar ve sınıflar mevcuttur. Oyunda eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

9. Hearthstone

Çevrim içi kart oyunu Hearthstone, Blizzard Entertainment tarafından geliştirildi. İki oyuncunun mücadele ettiği yapımda doğru stratejilerin uygulanması çok büyük bir öneme sahiptir. Oyunda çok fazla sayıda kart yer almaktadır.

10. Terraria

Açık dünya oyunu Terraria, Minecraft’a çok benzemektedir. Re-Logic tarafından geliştirilen ve yayımlanan Terraria, eski donanım bileşenlerine sahip bilgisayarlarda bile sorunsuz bir şekilde çalışır. Oyuncuların büyük kısmı tarafından çok beğenilen yapım, günümüzde hâlâ popülerdir.

En iyi düşük sistemli online oyunlar yer almayan ancak beğendiğiniz bir oyun var mı? Varsa bu yapımı yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz. Ayrıca en iyi hayatta kalma oyunları listesine göz atabilirsiniz.

Exit mobile version